Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати сервіс обміну криптовалют: основні критерії вибору

Автор: Таня
03.07.2021 15:18

 
 
Сервіс обміну криптовалют на готівку влаштований за аналогічним принципом з фінансовою установою. Клієнт може пред'явити ті ж критерії якісного відбору - надійність, доступність сервісу, безпечність і високий рівень клієнтоорієнтованості. 
 

Підтримка користувачів при обмінах

Багато ресурсів радять звернути увагу на наявність представництва обмінника у вашій країні. Нам здається ця опція зайвою. Для клієнта не має значення, де буде розташований сервер платформи. Головна умова - стабільна робота і безпека транзакції, щоб обмен криптовалют був безпроблемним. Зверніть увагу на мовну підтримку і онлайн чат. У разі виникнення труднощів, вам буде простіше вирішити виниклі питання. 
 
Нехай не бентежать сайти з обміну, які працюють в певні години. Платформа має намір відкривати підтримку тільки в робочі години за участю живих людей, а не чат-ботів. Протестуйте роботу сервісу - задайте будь-яке запитання.

Вибір за напрямками обміну

Мінімальне значення торгових пар - обмежений сервіс і вибір для клієнта. Чим більше опцій для конвертації криптовалют - тим надійніший ресурс. Клієнт повинен мати можливість виконати конвертацію в один клік, а не робити кілька обмінів в доступну валюту. Платформа з хорошим функціоналом і стабільною роботою завжди забезпечить наявність 10-20 найбільш конвертованих пар.

Інтерфейс онлайн-обмінника

Після відкриття сайту, інтерфейс повинен бути зрозумілий протягом декількох секунд:

  • Які пари доступні і поточна ліквідність обмінного пункту;
  • Який спосіб краще вибрати для поповнення рахунку - з карти або електронного гаманця;
  • Зразок кінцевої суми транзакції - скільки отримає відвідувач сервісу на рахунок?
 
Популярний обменник криптовалют запропонує тільки той функціонал, який буде інтуїтивно зрозумілим для клієнта. Якщо присутня велика кількість непотрібної інформації, складність з розрахунком та інші труднощі, то не користуйтеся даною платформою.
 
Реєстрація на ресурсі може бути корисна тільки в тому випадку, коли сайт запропонує вигідні умови і нарахування додаткових бонусів (відзначте для себе цю опцію - з обмінником можна заробляти додаткові гроші).

На що ще звертати увагу при виборі криптовалютного обмінника?

Зверніть увагу - які платіжні інструменти пропонує обмінник криптовалют? Тут повинні бути доступні всі відомі електронні гаманці. Операція із зарахуванням транзакції на картковий рахунок не повинна створювати труднощі для користувача. Має бути підтримка всіх платіжних систем. Клієнт може в рівній мірі проводити виведення і зарахування на будь-який платіжний інструмент (навіть на систему миттєвих грошових переказів).
 
Важливо! Безпечний сервіс завжди публікує дані щодо комісій.
 
Нарешті, останній пункт - безпечний і популярний ресурс має позитивні відгуки в мережі. Запит в пошуковику відразу прояснить картину за кількістю позитивних рекомендацій. Уникайте обмінники із з великою кількістю скарг на непрацюючу підтримку або проблем з введенням і виведенням валюти.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99