Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги цілодобового онлайн-кредитування

Автор: Таня
05.07.2021 21:13

 
Для втілення в життя своїх цілей і очікувань необхідні гроші. Якщо на даний момент є певні фінансові проблеми, це зовсім не означає, що свої мрії необхідно відкласти в довгий ящик. Їх можна реалізувати прямо зараз, якщо скористатися такою послугою, як онлайн-кредит. Дана послуга має цілий ряд переваг, про які слід знати всім потенційним позичальникам.
 
До ключових плюсів онлайн-кредитування відносяться:
 
  1. мінімальні часові витрати;
  2. відсутність необхідності в зборі великої кількості документів.
 

Мінімальні часові витрати

 
Традиційне кредитування передбачає необхідність у відвідуванні банківського відділення. Саме тут позичальник зможе заповнити заявку на видачу кредиту, передати необхідні документи і підписати договір кредитування. Після цього банк візьме кілька днів на розгляд і можливе затвердження заявки. Якщо буде прийнято позитивне рішення, то позичальнику доведеться ще раз відвідати банківське відділення. На цей раз для отримання позикових коштів.
 
Фінансові компанії, які видають кредит на карту цілодобово, не вимагають, щоб позичальник виходив з власного будинку. Він може ознайомитися з умовами кредитування, перейшовши за цим посиланням https://mfo24.info/kruglodobovo/ вже зараз. Там же можна підібрати підходящу кредитну програму і подати заявку на отримання позики.
 
Перевага онлайн-кредитування також полягає в тому, що МФО розглядають заявки клієнтів протягом декількох хвилин в будь-який час доби. Якщо заявка буде схвалена, позичальник укладе договір з фінансовою організацією і моментально отримає свої гроші на зазначену банківську карту.
 
 

 Відсутність необхідності в зборі великої кількості документів

 
Онлайн-кредитування позбавлене всіх бюрократичних формальностей, властивих для банківських позик. Щоб отримати гроші, потрібно тільки заявка і паспортні дані. Для мікрофінансових організацій важлива кредитна історія конкретного клієнта, а не кількість папірців, які він здатний надати.
 

Особливості онлайн-кредитів

 
Якщо говорити про особливості онлайн-кредитування, то уваги заслуговують такі нюанси:
 
  • Висока кредитна ставка. Ця особливість обумовлена ​​спрощеною схемою кредитування. МФО видають позики без підтвердження доходу, застави та поручителів. З огляду на високі ризики, кредитор намагається компенсувати їх підвищеною відсотковою ставкою.
  • Невеликий ліміт. Онлайн-кредитування передбачає можливість видачі відносно невеликих сум. Однак якщо позичальник стане постійним клієнтом, він зможе сформувати позитивний рейтинг всередині компанії, що дозволить йому істотно збільшити ліміти фінансування.
  • Короткий термін кредитування. Ця послуга передбачає, що позичальник поверне отримані кошти протягом декількох тижнів або місяця. Перевага такого варіанта позики укладається у виключенні можливості великої переплати по кредитній ставці.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99