Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види міксерів: як вибрати ідеальний?

Автор: Таня
14.04.2021 16:13

 
Міксер - необхідне обладнання для професійного використання. Він дозволяє істотно заощадити час і енергію, підготувати продукти до подачі або подальшої теплової обробки. Але купуючи його для ресторану часто задаються питанням, який міксер краще вибрати. Міксери бувають різні, але дві найголовніші категорії - це ручні і стаціонарні. І ті й інші потрібні в харчовій промисловості.
 

Ручні міксери

 
Професійний ручний міксер - дуже легкий, комфортний і простий в експлуатації. Не потрібно готувати в мисці продукти, а потім переміщати всю суміш в спеціальну ємність. Все дуже просто. Де ви змушували продукти, занурюємо штангу з обраної насадкою. Можливості і різноманітність завдань, з якими справляється ручний міксер, такі ж як у стаціонарного, проте обсяги можуть бути набагато менше. Такий апарат ідеально підійде для пюрування невеликих порцій, збивання соусів і кремів під певну страву. Хоча є і моделі побільше, які готові впорається з більш об'ємними завданнями. До переваг віднесемо низьку вартість, а до недоліків - невелика потужність.
 

 Планетарний міксер

 
Планетарні міксери прекрасно перемішують і перемелюють найбільші обсяги продуктів. Такий міксер незамінний на виробництві громадського харчування або в їдальні, де великий потік клієнтів. Сама по собі планетарна система обертання заснована на тому, що обертання відбувається відразу в двох напрямках - в діжі і навколо своєї осі. Тому цього апарату навіть обсяг до 60 літрів не страшний. Деякі моделі розвивають швидкість до 360 оборотів в хвилину. Потужність не перевищує 3 кВт. Відштовхуючись від потоку можна вибрати, який й планетарний міксер краще підійде для вашого закладу. Є як підлогові, так і настільні моделі.
 

Горизонтальний міксер

 
Нерідко на професійній кухні можна зустріти горизонтальний міксер. його використовують для роботи з певним видом тесту в кондитерських цехах і пекарнях. Дежа і вал знаходяться в горизонтальному положенні. Після замішування, поверніть діжу вниз і вивантажити готову суміш. Обсяг ємності досягає до 55 літрів, швидкість не перевищує 120 оборотів в хвилину - в загальному все необхідне для дбайливого замішування тіста.
 

Критерії вибору міксера

 
Крім виду міксера зверніть увагу на характеристики обладнання, які підійдуть у вашому конкретному випадку. Можливо ви придбає відразу кілька міксерів, адже кожен з них може виконувати своє завдання, незалежно від іншого обладнання. Є варіант купить миксеры погружные в jv-kontakt.com "все в одному". Однак, можливо, вам буде його недостатньо, щоб вирішувати відразу кілька завдань.
 
Основні критерії вибору:
 
  1. Потужність. Ручний міксер завжди буде мати невелику потужність, не варто порівнювати його з планетарним. Однак, показник не повинен бути нижче ніж 400 Вт. Потужність стаціонарного міксера не повинна бути менше Потужність 600 Вт. Інакше він буде марний і швидко вийде з ладу при щоденній експлуатації.
  2. Режими роботи. Якщо вам необхідно збити продукти в лічені секунди, то вам необхідний турбо або імпульсний режим.
  3. Обертання чаші. Планетарні міксери бувають з нерухомою і обертається чашею. Чим більше рухів, тим краще буде консистенція тесту або крему.
  4. Обсяг чаші. Виходите з потреб. Обсяг може варіюватися від 2 до 60 літрів. При покупці міксера потрібно вичитати 20-25% від обсягу чаші - це і буде разовий обсяг переробляються продуктів.
  5. Матеріал. Корпус може бути виготовлений з ударостійкого пластику, але не самі обертаються елементи. Кращий варіант, коли весь апарат виконаний з нержавіючої сталі.
  6. Насадки. Кількість насадок визначає функції професійного міксера. можливі варіанти додаткових насадок, які можна замовити окремо в міру потреби. Зверніть увагу на те, як відбувається кріплення насадок до штанги. Надійна фіксація продовжить термін служби міксера.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99