Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги автомобілів Lexus

Автор: Таня
16.03.2021 23:38

 
Преміальна марка Lexus розпочала свою історію в 1989 році: спочатку цільовим ринком для суббренда Toyota стали саме США. Як не дивно, але на своїй батьківщині марка була представлена ​​тільки в 2005 році.
 

Модельний ряд

 
На сьогоднішній день марка представлена ​​в декількох типах кузова, також реалізовані основні ідеї автомобілів майбутнього і маневрених спорткарів. Серед представлених моделей на офіційному сайті можна знайти:
 
  1. позашляховики;
  2. кросовери;
  3. седани;
  4. купе;
  5. гібридні автомобілі;
  6. машини в комплектації FSport.
 
До речі, якщо вас цікавить премиум гибрид Lexus, то радимо перейти на офіційний сайт.
 
При цьому налагоджено повне технічне обслуговування транспортних засобів. Автомобілі представлені у всьому різноманітті в офіційних дилерських центрах, тут можна придбати базові комплектації або замовити для себе оптимальний варіант збірки.
 

Переваги автомобілів Lexus:

  • Унікальний дизайн. Розробникам зовнішності машин вдалося створити впізнавані риси, щоб автомобіль легко виділявся в потоці. Ця риса залишається незмінною протягом багатьох років. Майже всі моделі марки Lexus виглядають потужно, респектабельно і дорого.
  • Надійність. Автовласників не стикаються з такими проблемами, які неминучі при володінні більш молодим і недорогим авто. При своєчасному технічному обслуговуванні, забезпеченні хорошого палива і заміні ПММ по пробігу машини служать дійсно довго.
  • Багата комплектація. Lexus створювався як представник класу люкс, тому під капотом і в салоні автомобіля встановлені важливі механізми, що забезпечують комфорт їзди. У стандартній базовій комплектації передбачено більше зручності, ніж це буває у інших марок.
 
Японське якість в автомобілебудуванні добре представлено в марціLexus . Це гідний варіант вкладення грошей у власний комфорт.
 
Автомобілі Lexus очолюють світові рейтинги надійності вже 25 років. У 1995-му компанія вперше була визнана кращою в світі за версією J.D. Power&Associates. Крім того, автомобілі Lexus перемагали в номінаціях:
 
  1. Найкращий модельна лінійка;
  2. Найкращий автобренд (по задоволеності споживачів);
  3. Найнадійніший автомобіль в довгостроковій перспективі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99