Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати пункт обміну валют: основні принципи

Автор: Таня
17.03.2021 00:26

 
Обмінники в кожному великому і не дуже місті України є на кожному розі - на вокзалі, в центральній частині міста, в спальних районах. І це основна причина, чому до їх вибору слід ставитися уважно і обережно.
 
Так, перша ознака, яка відрізняє обмінки, яким можна довіряти - це наявність ліцензії на відповідний вид діяльності. Інформація про це повинна розташовуватися на видному місці, так само як і інформація про поточні курсы валют ужгород, адже це говорить про те, що обмінник не обманює своїх клієнтів. Природно, ніяких прихованих комісій бути не повинно.
 
Також слід звернути увагу на те, як давно точка обміну валют розташовується на одному місці. Якщо вона займає його протягом декількох років, це говорить про те, що їй нема чого приховувати.
 
До речі, розташування відіграє велику роль і в тому випадку, коли людина збирається обміняти більшу суму грошей - ніхто не буде заходити з нею в сумнівному підворітті або підвал. Словом, вибір між центром міста або безлюдною околицею.
 
Більшість надійних обмінників являють собою не просто самотню точку на карті, а цілу мережу. І це прекрасно, оскільки передбачає певну репутацію, якою фінансова установа дорожить, а це зводить імовірність обману практично до нуля. До того ж в мережах не скупляться на придбання обладнання для перевірки грошей, тому ризик отримати фальшиві купюри також мінімальний.
 
Якщо обмінник пропонує надто вигідний курс (тобто він відрізняється від загального по країні не на кілька копійок, а, наприклад, на гривню, це привід для занепокоєння. Швидше за все, в такому пункті клієнта чекатимуть неприємності, тому його варто обходити стороною.
 
Отже, щоб зробити обмін валют за вигідним курсом і при цьому бути впевненим у своїй безпеці, клієнт обмінника повинен звернути увагу на його місце розташування, термін роботи і репутацію. Це три найбільш важливі моменти, які визначають безпеку обміну. Також можна почитати відгуки про конкретну мережу в інтернеті і прийти особисто, щоб подивитися на те, як оформлена точка обміну: дуже важливо, щоб курс вказувався без прихованих комісій, його можна було б побачити відразу, все було чітко і прозоро. Якщо обмінний пункт відповідає всім цим критеріям, покупець або продавець валюти може бути впевнений в тому, що його не обдурять і він отримає те, за чим прийшов.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99