Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати ідеальну валізу?

Автор: Таня
10.03.2021 22:18

 
 
Відпустка, відрядження, зустріч з родичами - мотив для подорожі може бути будь-яким. А ось валіза у всіх подорожах супроводжує одна і та ж, а значить - вона має бути універсальною.
 
 

Об'єм

 

Категорія S (34-51 л)

 
Висота валіз Samsonite цієї категорії - 55 см. Вони компактні, але досить місткі (від 34 до 51 л) - відмінний варіант для перевезення ручної поклажі.
 
Вони підходять для короткострокових поїздок, подорожей з необхідним мінімумом речей, а також для дітей і підлітків.
 
Перевезення особистих речей у валізі категорії S дозволяє не тільки заощадити при покупці квитка без багажу, а й довезти тендітні речі в цілості й схоронності.
 

Категорія M (68-95 л)

 
Ця категорія - найпопулярніша. Воно й не дивно - обсяг від 68 до 95 літрів підходить для самих різних цілей, від поїздки удвох на кілька днів до двотижневого відрядження. Висота в цій категорії, як правило, не перевищує 70 см. А значить, транспортування не викличе труднощів.
 
 

Категорія (L 94-140 л)

 
Висота валіз Samsonite категорії L становить 79 см.
 
Це практичний вибір для тривалих поїздок удвох або тижневої відпустки сім'ї з дитиною - обсяг від 94 до 140 л дозволяє обійтися одним місцем багажу для всіх пасажирів
 

Категорія XL (102-152 л)

 
Для найвитриваліших, а також любителів взяти на відпочинок весь гардероб Samsonite пропонує категорію XL. Висота - до 86 см, а об'єм - до 152 л!
 
Такі валізи підійдуть для великої родини і навіть для групи туристів.
 
Незамінні вони і в тому випадку, якщо поїздка передбачає відразу кілька кліматичних зон, і потрібно взяти з собою і літню, і зимовий одяг.
 

Матеріал

 
І це не тільки тканину або пластик. В інтернет-магазині https://samsonite.ua/ представлений великий вибір виробів з різних матеріалів - від гнучкого поліпропілену до надміцного алюмінію і еко-колекції з перероблених матеріалів.
 

Колеса

 
Не варто забувати і про правильні колеса - від них залежить зручність пересування з багажем.
 
Вибір відбувається між двома типами валіз: двоколісними і чотирьохколісними. У перші поміститься більше речей. Другі - більш маневрені.
 

Зовнішній вигляд

 
Чемодан - це не просто засіб транспортування особистих речей, а й важливий аксесуар. Строгі форми або креативний дизайн, благородний зелений або кислотний рожевий колір, принти і багажні бирки - все це відображає особистість власника. А оригінальна конструкція або колір ще і допоможе помітити його в сірій масі на багажній стрічці.
 

Вартість

 
Чемодан - це довгострокове вкладення. Він буде використовуватися не один рік. Але на виробах низької якості може згубно позначитися навіть одна поїздка, піднісши сюрприз у вигляді зламаної блискавки або відпало колеса. А якісний валізу гарантує спокійні і комфортні подорожі.
 
Samsonite гарантує якість за доступними цінами, а також регулярно проводить акції і розпродажі.
 
Корисні поради:
 
  1. Не варто переживати за зовнішній вигляд костюма або вечірньої сукні - для їх перевезення є портпледи і навіть спеціальні портпледние відділи в валізах.
  2. Спеціальні засувки збережуть речі сухими навіть під тропічною зливою, а також підтримають всередині ту температуру, яка була при закритті.
  3. Два середніх замість одного великого: особистий валізу для кожного пасажира допоможе уникнути перевантаження і плутанини в речах. Якщо ж доводиться ділитися - підійдуть моделі з двома однаковими стулками або перегородкою.
 
Тепер для вибору ідеального валізи досить двох дій: зберегти цю інструкцію і перейти на спеціалізований сайт.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99