Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості промислового будівництва

Автор: Таня
09.03.2021 16:50

 
 
Промислове будівництво - це спеціальна галузь, що займається будівництвом і реконструкцією об'єктів і споруд, безпосередньо або побічно пов'язаних з виробництвом і промисловою діяльністю.
 
Якщо вас цікавить будівництво автосалонів під ключ, то радимо перейти за посиланням.
 

Особливості промислового будівництва

 
Основними завданнями, що стоять перед галуззю промислового будівництва, є:
 
  1. введення в експлуатацію нових виробничих цехів, підприємств і обслуговуючих їх об'єктів;
  2. капітальний ремонт або реконструкція діючих виробничих потужностей.
 
Під об'єкти промислового будівництва потрапляють будівлі і споруди, пов'язані з випуском продукції, логістичні центри, склади, ангари, вантажні термінали. Особливості промислового будівництва полягають в тому, що перераховані види об'єктів мають свою специфіку, яка залежить від продукції, що випускається.
 
 
Процес проєктування та будівництва будівель і споруд промислового призначення здійснюється з урахуванням таких особливостей:
 
  • проєктні роботи ведуться на підставі спеціальних технологічних схем, які передбачають статичні і динамічні навантаження, вібрації, що йдуть від працюючого обладнання та інші впливи фізичного характеру. Особлива роль відводиться проєктування інженерних комунікацій і споруд, що захищають навколишнє середовище від агресивного впливу відходів виробництва;
  • Крім того, враховуються норми і правила, пов'язані з пожежною безпекою та охороною праці, сучасні вимоги до промислового дизайну;
  • в сучасних ринкових умовах від швидкості промислового будівництва пов'язано швидке отримання прибутку, тому будівництво здійснюється із застосуванням технологій швидкого зведення, що дозволяє здійснювати будівельні роботи при будь-яких погодних умовах;
  • до керівництва будівництвом допускаються фахівці, які володіють спеціальними навичками управління процесом промислового будівництва.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99