Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати зручний сервіс для зберігання речей?

Автор: Таня
25.02.2021 14:33

 
Ми живемо в епоху споживання товарів - сучасна людина володіє в рази більшою кількістю одягу, речей, дрібничок, гаджетів, меблів, ніж скажімо люди в XX столітті. І з ростом кількості такої «власності» часом виникає проблема - де ж все це зберігати? Викинути на смітник - шкода, виставити на продаж - тільки втратити час, та й багато речей і меблів бувають нам потрібні від випадку до випадку.
 
Ось чому, в останні роки, стали популярними склади тимчасового зберігання та сервіси зберігання речей. Одним з найбільш відомих є сервис хранения вещей Складовка - тут можна залишити на збереження будь-яку річ, побутову техніку або меблі, і не переживати за їх збереження, оскільки склади опалюються, плюс в них підтримується певна вологість, і, зрозуміло, вони знаходяться під цілодобовою охороною.
 

Особливості сервісу

 
Клієнти можуть орендувати приміщення потрібного розміру. Компанія пропонує послуги зберігання практично будь-яких речей, товарів або технічного оснащення. Надається можливість розміщення як невеликих, так і великогабаритних речей.
 
 
Ви можете тут тимчасово орендувати бокс для заощадження власного майна. Всі речі зберігаються в чистих сухих кімнатах або мініскладах. Висота кожного боксу становить 3 метри. Просторе приміщення дозволяє ефективно розміщувати все необхідне.
 
Переваги сервісу Складовка:
 
  1. Термін зберігання може бути будь-яким. Клієнти можуть користуватися сервісом протягом необмеженого періоду часу;
  2. Представники компанії Складовка працюють цілодобово і без вихідних. Тому клієнти можуть скористатися послугами сервісу в будь-який час. Маючи карту доступу можна потрапити в склад в будь-який час;
  3. Склад оснащений надійною багаторівневою системою безпеки. У приміщеннях підтримується постійна температура і рівень вологості, що забезпечує збереження будь-яких речей. Кожен бокс оснащений системою сигналізації;
  4. Ваші речі і техніка не зіпсуються і не пропадуть. Всі бокси - сухі і чисті;
  5. Різноманітна площа боксів. На ваш вибір бокси розміром від 1 до 10 м2 і навіть 40 квадратних метрів;
  6. Гнучкий підхід до зберігання. За бажанням можна переміщати речі в осередку більшого або меншого розміру, не переплачуючи за зайву площу;
  7. Зручна навантаження/розвантаження. Транспортна система компанії дозволяє перевозити речі без зайвих зусиль. Речі вивантажуються з автомобіля в склад, а потім за допомогою візків транспортуються до боксу;
  8. Прозора оплата і договір. Компанія не стягує додаткових комісійних зборів або комунальні платежі.
 
Можна зберігтаи такі речі:
 
  • Домашні речі (на час переїзду чи ремонту);
  • меблі;
  • Музичні інструменти (в тому числі піаніно та ін.);
  • Будівельні матеріали;
  • Побутова техніка;
  • Виробниче технічне обладнання;
  • Предмети мистецтва;
  • Дачний інвентар;
  • Спортивний інвентар;
  • книги;
  • Мотоцикли та велосипеди;
  • Автомобільні шини, диски та інші деталі;
  • Лижі, санки, сноуборди;
  • Туристичне спорядження;
  • Рибальські снасті;
  • Альпіністське обладнання.
 
Цей проект спочатку призначався для приватних осіб, проте сервісом можуть скористатися і офіційні представники різних компаній і державних установ. Складовка - зручний сервіс зберігання речей.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99