Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чим хороші римські штори?

Автор: Таня
28.01.2021 21:09

 
У створенні інтер'єру не варто обмежуватися лише традиційними шторами. Більш сучасним і привабливим рішенням часто називають римські моделі, які підходять, як до класичного дизайну, так і мінімалізму. Але це не означає відсутність недоліків, навіть, якщо список переваг їх повністю перекриває.
 

Чому римські штори популярні?

 
Вони відносно недорогі, зручні у використанні і добре вписуються в будь-який інтер'єр. Якщо ви хочете замовити римські штори, то радимо перейти за даним посиланням https://vashinterier.ua/catalog/shtory-v-inter-yeri/ вже зараз.
 
До інших причин встановити саме римські штори можна віднести:
 
  1. Велика розмаїтість моделей. Використовуються практично всі види тканин, відкриваючи широкі можливості для дизайнерів.
  2. Простота монтажу. Конструкція може закріплюватися за допомогою кронштейнів, на стелю або сам склопакет.
  3. Функціональність. Завдяки схожим на жалюзі механізму, за допомогою римських штор легко регулювати кількість сонячних променів.
  4. Привабливий зовнішній вигляд. Доступно безліч квітів і візерунків, з можливістю додати додаткові вставки на кшталт бахроми.
  5. Міцність і простота догляду. Такі штори не вигоряють на сонці, очищаються від пилу під час руху і не вимагають прання.
 

Кому римські штори можуть не підійти: про недоліки

 
Головна проблема конструкції в її повільності. На відміну від жалюзі римські штори не є цілісним механізмом. Тканина з рівним інтервалом натягнута на спеціальні планки, в зібраному вигляді створюючи ефект симетричних хвиль. Різко відкрити штору не вдасться, що робить її поганим рішенням для кімнат, що вимагають частого провітрювання. Чи не використовують такі моделі і в разі нестандартної форми вікна.
 

Римські штори в інтер'єрі: поради від дизайнерів

 
Вони ідеально підходять для вітальні, спальні або громадських закладів за типом кафе, ставлячи дизайн саме на перше місце. Римські штори віднімають мало простору, так що їх установка можлива і в невеликих квартирах.
 
Для кухні краще використовувати модель з безліччю квітів, що зображують рослини або абстрактний візерунок. У спальню підійде чорно-білий контраст або більш теплі тони на тлі стін. Вдале поєднання створить затишок або навіть романтичну атмосферу, не кажучи вже про банальне зручність і захист від ранкового сонця.
 
Римські штори унікальні в тому, наскільки добре вони відповідають, як сучасним варіантам інтер'єру, так і старомодним. Продається велика кількість однотонних моделей, варіантів з детальним візерунком або стилізацією під різні культури. Наприклад - слов'янську або японську, дозволяючи знайти рішення на основі цілком конкретних побажань.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99