Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Причини основних несправностей пральних машин та шляхи їх усунення

Автор: Таня
18.10.2020 16:25

 
Побутова техніка значно спрощує життя сучасним людям. Наявність пральної машини дозволяє не витрачати кілька годин на прання речей, достатньо завантажити речі, додати порошок і дочекатися завершення циклу прання. Поломка пральної машини відразу призводить до гір непраних речей, тому необхідно викликати майстра або провести самостійний ремонт.
 

Основні поломки

 
В інженерному плані, пральна машина досить проста техніка та частина несправностей можна діагностувати самостійно. Для цього необхідно провести зовнішній огляд і вивчити інструкцію. Частина поширених проблем і варіанти їх виправлення, виробник описує в інструкції. Крім того, варто оцінити економічну складову ремонту пральних машин LG. Якщо машинці більше 15 років, то при ряді поломок вартість нової машини буде нижче, ніж її ремонт, в інших ситуаціях краще вдатися до послуг професійного майстра.
 
При самостійному ремонті пральної машинки необхідно дотримуватися правил безпеки. У список найпоширеніших проблем, які зустрічаються серед всіх виробників, входять:
 
- машинка не включається;
 
- не крутиться барабан;
 
- не нагрівається вода;
 
- не працює віджим;
 
- неприємний запах з машинки;
 
- сильна вібрація під час роботи.
 
Ці проблеми найчастіше зустрічаються в практиці майстрів, які здійснюють ремонт пральних машин в Києві будь-якої складності. Частина цих несправностей можна діагностувати самостійно і виправити.
 
Причиною сильної вібрації під час прання може стати неправильне положення машинки. Пралку необхідно вирівняти точно за рівнем, особливо якщо мова йде про марку LG з прямим приводом. Хорошим союзником в цьому будуть силіконові накладки на ніжки.
 

Навіщо викликати майстра?

 
Кожен виробник пральних машинок використовує власні технологічні рішення. Наприклад, в машинках LG нагрівальний елемент знаходиться під барабаном, а у Bosh і Siemens у верхній передній частині. Крім того, у кожної марки є свої слабкі сторони, які добре знайомі досвідченим майстрам по ремонту.
 
Професійному майстру буде простіше знайти і діагностувати несправність, якщо ви самі не почали ремонт. У другому випадку можуть вийти з ладу елементи, які пошкоджені в процесі розбирання машинки.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99