Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як доглядати за перукою зі штучного волосся?

Автор: Таня
18.10.2020 14:26

 
Перука - це спосіб бути різною, яскравою і впевненою в собі. З якої б причини вам не знадобилася перука, вона вимагає догляду. Як підтримувати виріб в належному стані, розповімо в цій публікації.
 
 

Що означає доглядати за перукою?

 
Перука зі штучного волосся так само, як і природнє волосся потребує миття і догляду. І в даному випадку під доглядом мається на увазі:
 
  • миття;
  • розчісування;
  • обробка спеціальними засобами.
 
Лосьйон-спрей, який радимо замовити, перейшовши за посиланням https://billibons.com.ua/loson-sprej-dlya-iskusstvennyh-parikov-06005-11 - це перша необхідність. Це свого роду палочка-виручалочка для власників штучних перук. 
 
Лосьйон-спрей виконує відразу кілька функцій:
 
  • Позбавляє штучне волосся від статичної електрики. Наелектризовані волоски, які стирчать у різні сторони псують будь-який образ. Речовини, які входять до складу спеціальних засобів для догляду нейтралізують електростатичне накопичення.
  • Багаторазово полегшує розчісування штучних перук. Штучне волосся теж може випадати. Але на відміну від справжнього воно не росте. Тому вкрай важливо акуратно розчісувати перуку. Якщо ви при цьому скористаєтеся спеціальними засобами, то процедура буде набагато простішою. Таким чином, застосування спеціальних засобів перед розчісуванням продовжить життя вашій перуці.
  • Дарує блиск, свіжий та акуратний вигляд. Після нанесення засобу для догляду штучні локони красиво блищать, сяють на сонці. Навіть стара перука стає більш свіжою.
  • Склад засобу повністю безпечний для організму, якщо застосовувати його за прямим призначенням. При попаданні в очі та слизові промийте їх водою.
 
Етапи догляду за штучною перукою:
 
  1. Мити виріб потрібно в середньому 1 раз в 1,5-2 місяці. Але якщо ви носите перуку часто і навіть щодня, то мити потрібно частіше в міру забруднення. Перед тим, як мити, нанесіть спеціальний лосьйон. Перуку потрібно розчесати щіткою з широко розставленими зубчиками. Обов'язково! Перуку потрібно розчісувати з кінчиків, поступово піднімаючись все вище.
  2. Наберіть в підходящу ємність воду. Для дуже довгої перуки потрібно чиста ванна. У теплу воду налийте шампунь, розмішайте і акуратно покладіть перуку. Нехай полежить 10-15 хвилин. Потім акуратно промийте перуку стискаючими рухами вздовж довжини. Прати, як одяг, перуку не можна!
  3. Потім добре промийте виріб під проточною водою. Злийте воду з шампунем і наберіть чисту воду, додайте кондиціонер для білизни і покладіть перуку ще хвилин на 10. Промийте, покладіть на рушник і промокніть.
  4. Помістіть перуку на манекен або 3-х літрову банку. Нанесіть спеціальний засіб для догляду і розчешіть. Коли виріб трохи підсохне, локони можна випрямляти за допомогою праски для волосся.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99