Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги використання упаковки Bag in Box

Автор: Таня
10.08.2020 15:39

 
Для того щоб зберегти своє здоров'я і забезпечити високу якість життя, людині необхідне нормальне харчування, а це значить, що вона повинна вживати в їжу якісні продукти. На жаль, навіть, незважаючи на всі досягнення цивілізації, зараз ще є чимало куточків на нашій планеті, де люди голодують, і звичайно таку ситуацію нормальною не назвеш.
 
З іншого боку, необхідно забезпечити збереження тих продуктів, які виготовляє харчова промисловість, а для цього необхідна якісна і надійна упаковка. Що толку від найсвіжіших і якісних продуктів, якщо в процесі перевезення до споживача вони зіпсуються через високу, або навпаки, низької температури, так що використання якісного пакувального матеріалу життєво важливо. Крім того, бажано, щоб упаковка, в якій зберігаються продукти, була зручною для використання.
 
Далеко не завжди, купивши пакет соку, ми випиваємо його за один раз, і тому необхідно забезпечити безпечне зберігання залишився продукту, з тим, щоб і назавтра він залишався свіжим і безпечним для людини. Вирішити цю задачу, причому при зберіганні різних продуктів можна, використовуючи упаковку типу Bag in Box, яка з'явилася на нашому ринку відносно недавно, але вже користується великою популярністю. Як стверджує виробник коробки bag in box, цей тип упаковки є інноваційним рішенням, що дозволяє вирішити проблему зберігання продуктів, а також їх безпечного перевезення.
 

 Що собою являє упаковка Bag in Box?

 
Більш того, подібна тара оснащується спеціальними пристосуваннями, за допомогою яких можна вживати продукт без використання додаткової тари. От скажімо якщо взяти як приклад якийсь фруктовий напій або сік, то його зберігання в пластиковій тарі вкрай небажано, особливо якщо пляшку вже відкривали і залишок корисної рідини хочуть залишити на завтра. За допомогою пакувального матеріалу Bag in Box не тільки зручно зберігати напій, але і вживати його.
 
Для цього, прямо на упаковці передбачений спеціальний носик, що закривається кришкою на різьбі. Після того як якась частина напою випита, упаковка герметично закривається і завдяки цьому напій може зберігатися досить довго. Тобто виробником тари передбачені всі зручності для споживача і, звичайно ж, не дивно, що люди із задоволенням купують продукти в інноваційній тарі.
 
Взагалі, упаковка Bag in Box являє собою багатошаровий пакет, який поміщений в жорстку тару і завдяки цьому його, з одного боку, дуже зручно і безпечно перевозити, з іншого боку дуже зручно вживати, хоча й не використовує склянки або тарілки, в залежності від того, про який продукт йде мова. Використання інноваційної упаковки Bag in Box дуже вигідно і виробникам самих продуктів або напоїв, адже завдяки їй істотно продовжується термін зберігання харчових продуктів, а значить, знижуються втрати, пов'язані з вичерпаним терміном придатності. Так що використання такої упаковки дуже зручно і вигідно і продавцям і покупцям, і можна сказати, що у неї відмінні перспективи.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99