Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чим силіконові патрубки кращі за гумові?

Автор: Таня
07.08.2020 15:04

 
Силіконовий шланг (патрубок) є популярною альтернативою стандартним гумовим шлангам, які з'єднують різні частини радіатора з іншими системами вашого автомобіля. Хоча функціональність обох цих типів шлангів по суті однакова, і вони служать одній і тій же меті, між ними, тим не менш, є кілька важливих відмінностей.
 
При порівнянні матеріалів все зводиться до властивостей. Отже, давайте розглянемо кілька прикладів. Якщо ви хочете придбати силіконові патрубки, то радимо перейти на сайт avtoindustriya.com вже зараз.
 

Відмінності від гумових аналогів і переваги силіконових патрубків:

 
  • Якісні патрубки виготовлені з багатошарового силікону, армовані багато шаровою поліефірною тканиною, що дозволяє витримувати дуже сильний тиск, а розширення самого патрубка при такому надмірному тиску буде зводитися до мінімуму.
  • Товста і еластична слухавка не твердне під дією низьких температур, не тріскається, а значить запобігає витоку охолоджуючої рідини.
  • М'який матеріал дозволяє легко встановити силіконовий патрубок під капот вашого автомобіля.
  • Силіконові патрубки стійкі до охолоджуючих рідин, озону, кліматичних впливів, сонячного світла і екстремальних температур навколишнього середовища.
  • Силікон має відмінну термостійкістю і може працювати при температурі від мінус 55 ° C до плюс 250 ° C. Таким чином, силіконовий шланг ідеально підходить для використання в радіаторах і системах водяного охолодження.
  • Гумові шланги не будуть терпіти перепади в температурах і, як наслідок, їх доведеться дуже часто змінювати, якщо позашляховик експлуатується в холодну пору року. На відміну від гумових аналогів, при великих перепадах температур (включення двигуна автомобіля після простою на мінусовій температурі перепад температури складе близько 100 градусів) не схильні до процесу старіння, не тріскаються, що не роздуваються.
  • Гнучкий і м'який матеріал патрубків забезпечує чудовий опір залишковим деформацій при стисненні і легку установку в підкапотний простір.
  • Багаторазовий силовий болтової хомут запобігає підтікання.
  • Оригінальний вигляд моторного відсіку.
  • Висока довговічність, і, як наслідок, дуже низькі експлуатаційні витрати.
 
З усіх вище наведених прикладів впливу експлуатаційних факторів на шланги системи охолодження, можна зробити висновок. Досить один раз встановити силіконові патрубки в систему охолодження автомобіля і вам не доведеться після кожної тривалої поїздки перевіряти цілісність гуми.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99