Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Телевізори Samsung: переваги вибору

Автор: Таня
15.07.2020 20:47

 
Щорічно телевізори Samsung отримують нові опції, а завдяки технології Smart TV кожен має відмінну можливість дивитися кіно в інтернеті, управляти технікою за допомогою жестів, дивитися фото та відео з девайса через Wi-Fi.
 
Важливо сказати про те, що такі рішення мають величезну кількість переваг, на які орієнтуються сучасні користувачі під час вибору. Телевізори торгового бренду відрізняються реалістичною передачею кольорів, барвистою картинкою, непоганий деталізацією і високоякісної матрицею. У більшості приладів використовуються фірмові технології, які покращують якість картинки. Серед позитивних моментів таких телевізорів потрібно відзначити наступні:
 
  • природна передача кольорової палітри, а все завдяки OLED-матриці і високій роздільній здатності;
  • високоякісна збірка і надійність конструкції;
  • зрозуміла і зручна операційна система Tizen - фірмова розробка відомого бренду;
  • інноваційні технології - як правило, це управління голосом, розпізнавання особи та інші опції.

До речі, якщо вас цікавить ТЕЛЕВИЗОР SAMSUNG 50 ДИАГОНАЛЬ, то радимо відвідати інтернет-магазин Yabloko вже зараз.

 
Всі без винятку продукти названого вище бренду діляться на три групи, а саме:
 
  • LED - високоякісна матриця з відмінною передачею кольорів та яскравість. Відрізняється вигідною вартістю, особливо якщо порівнювати з OLED- і QLED-панелями;
  • QLED - телевізори, які базуються на квантових точках. Функціонують в переважній більшості випадків під управлінням процесорів Q Engine. Від названого вище варіанти відрізняються наявністю спеціальних нанофільтри на квантових точках, які знаходяться на плівковій матриці. Це пропонує поліпшену контрастність, широкий кут огляду, серйозний чорний і відмінну передачу кольорів;
  • для кухні - невеликі за розмірами варіанти з діагоналлю до 24.
 
Більшість пристроїв мають додатковими можливостями, серед яких:
 
  • вбудований мідіаплеер - дає можливість програвати контент з різних носіїв;
  • Smart TV - для можливості виходити в мережу, дивитися контент онлайн, працювати з програмами;
  • PIP (Картинка в картинці) - спеціальний режим, в якому глядач бачить на екрані одночасно дві картинки.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99