Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Господарський суд міста Києва - які рішення виносить і де перевірити

Автор: Vladislav
03.01.2020 21:28

Promotion

 

Вам потрібно отримати інформацію щодо рішень, які виносить господарський суд міста Києва? Для цього існує 2 варіанти. Перший та більш складний - це самостійне звернення до Єдиного реєстру судових рішень з метою отримання даних за певний період, чи стосовно контрагента. Проте такий варіант пошуку потребує великої кількості вільного часу, а також необхідності ручного сортування та вивчення даних. Більш простий та надійний формат - це використання пошуково-аналітичної платформи YouControl. Завдяки їй ви легко зможете отримати необхідні виписки даних, що стосуються Господарського суду міста Києва. Окрім того, сформоване досьє на контрагента ще й включатиме в себе дані з багатьох інших державних реєстрів України задля забезпечення всестороннього вивчення компанії - вашого ймовірного партнера чи клієнта.

Як здійснюється пошук через систему YouControl

Пошук через систему YouControl здійснюється повністю в автоматичному режимі. При цьому, весь процес займає лише одну хвилину. Після цього ви отримаєте дані, що будуть актуальні саме на момент виконання вами пошукового запиту. Тобто дані, що ви отримаєте через Юконтрол, будуть завжди дійсними, завдяки автоматичному їх оновленні.

Якщо ж річ йде саме про дані з господарського суду міста Києва, то вони зберігаються у Єдиному державному реєстрі судових рішень, запит у який і здійснює пошуково-аналітична платформа.

Завдяки цьому ви отримаєте інформацію про справи, що розглядалися у господарському суді міста Києва.

Переваги системи Юконтрол у здійсненні пошуку

  1. Суттєва економія вашого часу. Завдяки тому, що система працює в автоматичному режимі, на пошук інформації необхідно лише одна хвилина. Вам не доведеться витрачати кілька годин, або навіть днів, щоб дістатися до істини.
  2. Змістовність інформації. Дані формуються при зверненні до 50+ державних реєстрів та баз даних. Інформація формується у вигляді досьє з тематичними розділами, це робить процесс вивчення даних ще більш простішим.
  3. Надану інформацію ви можете використовувати та зберігати у будь-якій зручній для вас формі - в електронному варіанті, або роздрукованому, без обмежень.

То ж якщо ви прагнете отримати правдиву інформацію про компанію, що пропонує вам партнерські відносини чи про свого клієнта, використання пошуково-аналітичної платформи YouControl дозволить вам це зробити. Дізнайтеся більше про дані, що стосуються вашого контрагента, отримав відомості про рішення господарського суду міста Києва.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99