Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно підібрати адвоката?

Автор: Таня
13.12.2019 22:28

 
Людина не застрахована від виникнення в її житті ситуації, коли може знадобитися допомога адвоката. Це фахівець, який надає послуги в певній галузі права. Від правильного вибору адвоката залежить успіх справи.
 

Класифікація адвокатів

Адвокати можуть бути класифіковані залежно від:
  • Форми діяльності: індивідуальні правозахисники і ті, які здійснюють діяльність колективно.
  • Підстави набуття роботи: адвокати за угодою, адвокати за призначенням.
  • Статусу: з діючим або припиненим статусом.
  • Спеціалізації: загальна спеціалізація, кримінальні адвокати, адвокати з корпоративних і трудових спорів та інші.
Варто відзначити той факт, що чим більш вузька спеціалізація у правозахисника здесь, тим більш кваліфікованою буде його робота у своїй області.

Основи вибору адвоката

Існує ряд критеріїв, на які слід звернути увагу при виборі правозахисника:
  • Рекомендації. Вивчити їх можна, звернувшись на відповідні форуми в мережі Інтернет, або використовуючи інші ресурси. 
  • Рейтинг. На відміну від рекомендацій, рейтинг носить більш об'єктивний характер. В дані списки потрапляють в основному особи з гарною репутацією.
  • Офіційність діяльності. Сьогодні діє велика кількість фірм, які надають послуги із захисту прав замовника в безпосередній близькості від його місцезнаходження, що є зручним при сучасному ритмі життя. Але далеко не завжди дані компанії мають дозволИ на ведення подібної діяльності. Для перевірки реєстрації правозахисника можна скористатися офіційним реєстром.
  • Наявність дипломів про освіту в галузі юриспруденції.
  • Загальна ступінь освіченості адвоката. З діалогу з людиною можна зробити важливі висновки про рівень її грамотності.
  • Договір і оплата. Про надійність правозахисника також говорить готовність до укладення договірних документів. Умови оплати виконаних робіт фіксуються заздалегідь.
Слід зазначити, що надійний правозахисник не гарантуватиме успіх, поки не ознайомитися з усіма нюансами справи, так як в процесі роботи можуть виникати непередбачені ситуації. Адвокат повинен ознайомити замовника з усіма етапами роботи, необхідністю проведення різних експертиз.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99