Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому переваги натяжних стель?

Автор: Таня
25.10.2019 22:32

Технологія натяжного стельового покриття має на увазі під собою натягування плівки або тканини на каркас (багет), який кріпиться по периметру стін приміщення. Натяжні стелі відмінно впишуться в інтер'єр будь-якої стилістики, починаючи від скандинавського мінімалізму і закінчуючи традиційною класикою. Так у чому їх переваги? Давайте спробуємо розібратися.
 
Способи кріплення полотна до стелі:
 
  • Клиновий. Один з найпоширеніших способів кріплення. Тут алюмінієвий профіль (багет) за допомогою шурупів кріпиться по периметру стін. Фіксація самого полотна здійснюється клиноподібної розпіркою, а щілину між натяжною стелею і стіною закривається плінтусом.
  • Штапіковий. Все те ж саме, тільки зажим натяжної матеріалу в багеті здійснюється не розпіркою, а за допомогою штапика.
  • Гарпунний. Гарпун є гнучкою пластину з армованого ПВХ, яка і виступає в ролі кріплення. Гарпун приварюється на алюмінієвий профіль, заздалегідь встановлений по периметру стін.
  • Кліпсовой. Застосовується виключно для тканинного натяжної стелі, для плівкового покриття використовувати кліпси (засувки) категорично заборонено.
 
Самостійно не рекомендуємо вибирати спосіб кріплення полотна до стелі, довірити цю задачу краще професіоналам. Під час роботи вони використовують теплові газові гармати з вибухобезпечними полімерно-композитними газовими балонами і перфоратори з пилозбірником, що дозволяє виконати роботу швидко, якісно і чисто.
 
Очевидні плюси натяжних стель:
 
  • Швидкість установки. Від виміру до закінчення монтажу, в середньому, проходить не більше 24 годин.
  • Великий вибір кольорів/фактур натяжного стельового покриття, а вартість натяжних стель є привабливою. Хочете стелю «Зоряне небо» або з 3D малюнком? Легко!
  • Стійкість до вологи і різких перепадів температур. Такі стелі можна встановлювати навіть в кухнях, ванних і інших приміщеннях з підвищеною вологістю.
  • Здатність витримувати великі навантаження. Якщо вас затопили сусіди зверху, ремонт залишиться в цілості й схоронності.
  • Відсутність спеціального догляду. Досить час від часу змахувати пил з натяжної полотна.
  • Екологічна чистота. Замовляючи стелі у спеціалізованій компанії, ви можете бути впевненими в їх безпеці для здоров'я вашої сім'ї.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99