Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги і недоліки ставок на кіберспорт

Автор: Таня
25.10.2019 21:49

У плані ставок кіберспортивні заходи мають як власнимі переваги, так і недоліки. Серед головних переваг кіберспортивних змагань можна виділити велику кількість всіляких турнірів, що проводяться, частоту матчів і хороші умови в букмекерських конторах. Однак у кіберспорту, якщо розглядати його з точки зору ставок, є і певні мінуси. Але про все по порядку.
 
Головні переваги і недоліки кіберспорту для ставок:
 
  • Велика кількість змагань і матчів. В даний час проводиться величезна кількість турнірів по багатьом іграм. При цьому практично у всіх змаганнях проводяться кваліфікаційні матчі, і проводяться вони при цьому відразу в декількох регіонах світу. В рамках турніру одна команда може відігравати все за один день до чотирьох матчів. Ознайомитися з різновидами подібних кіберспортивних змагань можна на сайті букмекерської контори https://gorilla.win/esports, яка приймає ставки на матчі з таких ігор, як CS:GO і Dota 2. На кожен матч приймаються ставки від користувачів сайту.
  • Хороша розпис і низька маржа. Киберспортівниє змагання в сучасно світі стрімко завойовують популярність. Тому в популярних букмекерських конторах на подібні заходи діють коефіцієнти, показники яких можна порівняти з показниками популярних спортивних чемпіонатів, в числі яких знаходяться, наприклад, NHL, MLB і NBA. Багато що, звичайно ж, залежить від найменування букмекерської контори, однак в більшості випадків коефіцієнти на киберспортівниє матчі не опускаються нижче 1,9. І це досить непогані показники для такого молодого виду змагань.
  • Лінії далеко не завжди відображають реальні шанси. Букмекери в даний час поки ще не навчилися безпомилково визначати шанси на перемогу тих чи інших команд. Кіберспорт є відносно молодою дисципліною. До того ж через досить великої кількості матчів представники букмекерських контор часто роблять помилки при вибудовуванні лінії. Даними помилками, безумовно, можуть скористатися більш досвідчені гравці, котрі розуміються на киберспортівних змаганнях.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99