Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати криптовалютну біржу: 4 поради

Автор: Таня
23.10.2019 22:15

Розміщуючи монети на криптобіржі, ви довіряєте свої активи невідомій організації.
 
На сьогоднішній день існує кілька сотень бірж, сервера яких розміщені по всьому світу. Але лише одиницям з них можна з упевненістю довірити свої кошти.
 
Давайте розберемося, як знайти «свою» біржу, і не втратити при цьому гроші. Якщо вас цікавлять условия и цены криптобиржи, то радимо перейти за даним посиланням.
 
Інструкція: 
 
1. Визначте монету для торгівлі. Перш за все, визначте, для торгівлі якими монетами вам потрібна біржа. Якщо це біткоїни, або один з популярних альтів, підійде будь-яка біржа 1 класу. Перед тим, як завести монети на біржу, рекомендуємо пройти повну верифікацію. Тоді у вас не буде проблем з виведенням грошей з рахунку біржі. Якщо ви плануєте торгувати менш популярними альткоїнами, дізнайтеся, на яких біржах вони представлені. Вибирайте біржу з найбільшим обсягом, і не тримайте на їх рахунках кошти довше необхідного (максимум 1 місяць). Невеликі біржі мають тенденцію закриватися, забравши з собою всі активи користувачів.
 
2. Визначте обсяг ваших коштів. Якщо ви плануєте оперувати великими сумами, зупиніть свій вибір на біржах, які мають багаторічну історію, великі обороти, і дорожать своєю репутацією. При роботі з невеликими сумами (до 200 $) критерії відбору трохи змінюються. Варто оцінити комісію, яку вам доведеться платити при купівлі / продажу монет, а також при виведенні коштів з біржі. Орієнтуйтеся на висновок BTC (як найбільш ліквідній криптовалюта). Чим більше біржа, тим нижче комісія. Комісія фіксована і не залежить від суми переказу (за 10 $ і за 1 000 000 $ ви заплатите одну і ту ж суму). Як правило, вона варіюється від 0,0003 до 0,002 BTC. Таким чином, чим меншу суму ви виводите з біржі, тим вище буде комісія. Також врахуйте, що великі біржі встановлюють мінімальну суму кожної торгової операції (зазвичай це 5-7 $).
 
 
3. Почитайте відгуки про біржі в інтернеті. Наприклад, тематичну гілку спеціалізованого форуму. Переконайтеся, що користувачі їй довіряють. До того ж, ви заздалегідь будете готові до негативних моментів в роботі сайту біржі.
 
 
4. Спосіб виведення коштів. Якщо ви плануєте виводити з біржі фіат (долари, євро), переконайтеся, що біржа підтримує операції з вашою карткою. Заздалегідь порахуйте, наскільки вам буде вигідний курс, пропонований біржею. Можливо, дешевше виявиться продаж монет на більш популярною біржі, і виведення коштів через бота, спеціалізований сайт, або обмінник.

Загальні рекомендації щодо роботи з криптовалютними біржами

Зберігайте на рахунках тільки ті кошти, якими ви збираєтеся торгувати. Решта монети слід тримати на гаманцях.
 
Уважно стежте за новинами бірж - іноді монети виводять з обігу біржі. В цьому випадку вам необхідно перевести альткоїни на інший рахунок.
 
Якщо ви почали помічати дивні речі в роботі біржі (почастішали ремонтні роботи, з'явилися скарги користувачів на виведення коштів та інші), Виведіть як мінімум половину активів з даної біржі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99