Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредити без дзвінків: розбір важливих питань

Автор: Таня
02.10.2019 14:29

 
 
 
Щоб взяти кредит в банківській установі потрібні не тільки документи, а й офіційна робота, так як її наявність стане гарантією, що позичальник своєчасно поверне позичені кошти. Якщо ж у клієнта відсутнє офіційне працевлаштування, то від банку може послідувати відмова у видачі позики.
 

Визначення кредиту без дзвінків

 
Онлайн-кредити без дзвінків - це можливість позичити кошти на визначений період часу, але при цьому співробітники кредитної організації не будуть обдзвонювати родичів дзвонити роботодавцю цікавлячись даними майбутнього позичальника. Всі банківські установи в обов'язковому порядку вимагають заповнення анкети, де неодмінно потрібно вказувати особисті дані і номери телефонів родичів, роботодавця, щоб переконатися в платоспроможності звернулося. Але мікрофінансові організації (МФО) надають кредити без паперової тяганини і не запрошують додаткові телефонні номери.
 

На що слід звернути увагу позичальникові при укладенні договору і виборі МФО?

 
Взяти кредит на карту без звонков украина нескладно, все що потрібно, це подача заявки, але головним моментом вважається підписання договору, де прописуються умови укладення подібної угоди. Тому потрібно бути уважним і вникати в кожен пункт прописаний в документі.

 

Щоб уникнути непередбачених неприємних ситуацій позичальник повинен звертати увагу на такі аспекти:

 
  • Чи правильно вказана сума позики, і яка кількість відсотків крім позиченої суми потрібно буде повернути на позначену дату.
  • Які штрафні санкції можуть бути, якщо буде утворена прострочення, і в якому розмірі буде нараховуватися пеня.
  • Чи передбачений пункт дострокового повернення кредиту.
  • Чи можлива пролонгація, якщо виникла ситуація, що на зазначену дату немає можливості повернути повну суму заборгованості.
  • Мікрофінансові установи можуть видавати кредити на невеликі суми і в короткі терміни, але слід врахувати, що на відміну від банків процентна ставка може бути на порядок більше.
 
Що стосується безпосередньо вибору фінансової компанії, то перш за все потрібно звертатися до тих, хто має позитивні відгуки. Це можна швидко з'ясувати, адже все МФО надають інформацію про себе в інтернеті.
 

Переваги кредиту без дзвінків і перевірок

 
Міркофінансовие установи надають можливість проводить оформлення кредитів без додаткових паперів. Також не вимагають, щоб позичальник надавав поручителя.

 

Але варто відзначити ще кілька переваг, які вважаються основними:

 
  • Оформляти займ можна як в офісі, так і направляючи заявку в онлайн-режимі.
  • Звернувшись в МФО по телефону або на сайті, оператор проконсультує по виниклих питань, і що не менш важливо працюють такі установи цілодобово.
  • На розгляд заявки йде близько півгодини, а при її схвалення гроші перераховуються, якщо є справжня банківська карта швидко. Найчастіше в таких випадках потрібно одна хвилина.
 
Підводячи підсумок, слід зазначити, що для того, щоб отримати схвалення при подачі заявки незалежно це буде кредитна установа або банк, рекомендується вказувати в який з позначений організацій в Україні раніше брався кредит і мав факт своєчасного його погашення.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99