Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги махрових рушників

Автор: Таня
25.09.2019 12:39

Коли людина тримає своє тіло в чистоті, вона може бути впевнена в тому, що ніщо не зіпсує враження оточуючих про неї, не погіршить її настрій і самооцінку. Турбота про тіло, регулярні купання допоможуть не тільки позбавити вас від неприємних наслідків активної роботи потових залоз, а й зберегти молодість надовго. Так як шкіра після душу стає дуже чутливою, щоб не пошкодити її, не завдати мікротравм, варто користуватися виключно махровим рушником. І щоб ви зрозуміли причини такого висновку, варто звернутися до переваг і недоліків такої покупки.
 
Махрові речі активно використовуються нами в побуті. Простирадла, банні халати, рушники, пледи і покривала дарують нам радість і комфорт настільки, що навіть светри стали виготовляти з подібного матеріалу з довгим ворсом. І все це пов'язано з тим, що махрова тканина відрізняється м'якістю, а нам подобаються ті відчуття, які відчуває тіло при зіткненні з ворсом. Шкіра, распаренная гарячою водою, очищена жорсткою губкою в перші хвилини після закінчення прийняття ванни є дуже вразливою - якщо рушник буде жорстким, ви раскуете навіть отримати подряпини, тому укутати в махровий рушник буде найкращою ідеєю.
 
Переваги рушників, які продаються за даним посиланням https://mahra.com.ua/polotentsa насправді очевидні - перш за все, тканина прекрасно вбирає вологу, що дозволяє зробити будь-яку поверхню сухою за мінімальний час. По-друге, матеріал є вкрай міцним завдяки щільному переплетення ворсинок між собою, що не дає його порвати незграбним рухом. Третій плюс - яскравий колір тримається навіть після декількох прань, тому рушник буде завжди виглядати новим, а стирається в звичайній машинці і не вимагає спеціального догляду. І останнє - ніжність поверхні. Їм користуватися може як дитина, так і дорослий, тим більше шкідливих речовин в складі немає, що виключає ймовірність появи подразнень на шкірі.
 
Махровий рушник, не дивлячись на що здаються складності в догляді, не дуже складно зберегти в стані нового. Повернення до нормального режиму прання, навіть без необхідності використання кондиціонера зробить його знову чистим. Головне завдання - стежити за станом ворсинок - просто прибирати з'явилися затягування за допомогою стандартних ножиць.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99