Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги мікрокредитів онлайн

Автор: Таня
14.09.2019 16:30

Мікрокредити - це гроші, які видаються в борг мікрофінансовими компаніями. Причому сума маленька («мікро» по-іншому «маленький»), а термін, в порівнянні зі звичайними кредитами невеликий. Люди, які дружать із математикою не розглядають їх як споживчі кредити з огляду на їх дорожнечу, адже денна ставка може досягати 1-2%. Нескладно порахувати, що при такому розкладі в місяць виходить 30-60%. Незважаючи на це, популярність подібних кредитів тільки зростає.
 
Хто ж такий кредит онлайн бере? Більшість МФО позиціонують себе як «гроші до зарплати», «термінові гроші». Їх мета дати можливість дотягти до получки або вирішити термінові, що виникли несподівано фінансові проблеми.
 
Раніше для отримання мікрокредитів потрібно було йти в офіс (найчастіше звичайний кіоск) МФО з паспортом. Не всім подобалася перспектива «стояти і ганьбитися», адже у багатьох люди, які оформляють мікрокредити, викликають асоціації невдахи. Тому багато при необхідності воліють звертатися в онлайн компанії. Чим вони кращі?
 
  • Оформлення з будь-якого місця, де є інтернет.
  • Необхідний тільки один документ - паспорт. Клієнт може проживати в будь-якому регіоні України.
  • Зручність. Заявки подаються в режимі реального часу через сайт МФО. У кожного позичальника є свій індивідуальний (особистий) кабінет, де фіксується вся необхідна інформація по позиці.
  • Швидкість. Анкети розглядаються в лічені хвилини по системі скоринг. Результати можна дізнатися в особистому кабінеті, так само клієнту можуть зателефонувати співробітники компанії і після короткої бесіди повідомити інформацію про схвалення/відхилення заявки.
  • Кредитна історія не грає ключову роль. Навіть якщо позичальник встиг зіпсувати свою банківську репутацію, він може отримати позитивне рішення і йому перерахують гроші.
  • Виправлення КІ. Якщо позичальник сумлінно виконає свої обов'язки перед МФО і без прострочень поверне позику, то завдяки цьому у нього покращиться кредитний рейтинг, так як компанія передасть інформацію про закриття позики в бюро кредитних історій.
  • Способи отримання. Гроші перераховуються на карту або електронний гаманець клієнта, або відправляється банківським переказом.
  • Повернення грошей так само в он-лайн режимі. Клієнту залишається вибрати спосіб (карта, конкретний електронний гаманець) і слідувати інструкції.
  • Пролонгація позики. Позичальник при бажанні може продовжити позику, попередньо сплативши відсотки за минулі дні.
  • Часті акції, бонуси, лояльні умови постійним клієнтам.
  • Не потрібно збирати папери, що підтверджують місце роботи і дохід.
 
Як видно зі списку, позитивних моментів досить. Тому мікрокредити, які можна взяти тут: https://www.liga.net/creditonline/, міцно зайняли своє місце на ринку кредитування і не збираються здавати свої позиції.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99