Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір лічильника банкнот: рекомендації експертів

Автор: Таня
17.07.2019 22:23

 
Сучасне обладнання для роботи з грошовими одиницями допомагає ефективно контролювати обороти готівки. Справитися з перерахунком і перевіркою на справжність грошових знаків максимально швидко і якісно допоможе обладнання для рахування купюр. Воно використовується в банках, рітейлі, сфері послуг, приватних і державних підприємствах, що оперують середніми і великими об'ємами готівкових коштів.
 
 
Широкий модельний ряд техніки для рахування і перевірки грошей на сайті ekoo.com.ua/ дозволяє найкращий лічильник банкнот вибрати саме для вашого бізнесу. Вибір лічильника банкнот залежить від обсягу коштів, з якими пристрою належить працювати. Зазвичай швидкість перерахунку становить 600-1200 банкнот/хвилину, а в професійних моделях може досягати і більше 1800 банкнот. Але варто враховувати, що наявність додаткових функцій - контроль справжності, сортування за номіналом, перевірка зношеності купюр та інші, - знижують швидкість рахунки.
Який лічильник банкнот вибрати?
 
Фахівці рекомендують враховувати наступні характеристики:
 
⦁ ємність завантажувального кишені і приймального бункера - максимальна кількість купюр, які можна завантажити в відповідні відділення апарату;
 
⦁ фасування - можливість відрахувати певну кількість купюр з завантаженою стопки;
 
⦁ сортування за номіналом;
 
⦁ підсумовування результатів підрахунку;
 
⦁ детекція захисних ознак - за розміром, оптичної щільності, мітках;
 
⦁ перевірка здвоєних, рваних, половинчастих купюр;
 
⦁ можливість підключення додаткового обладнання (УФ-лампа, оптико-магнітна миша, візуалізатор міток, телевізійна лупа);
 
⦁ режим збору інформації та накопичення даних за певний період часу.
 
Лічильник банкнот: як вибрати з різноманіття варіантів?
 
Якщо вам необхідний якісний професійний апарат для перерахунку грошей, рекомендує звернути увагу на техніку американського виробника Cassida. Апарати оснащені всіма необхідними режимами і опціями, що дозволяють зробити роботу з готівкою ще простіше і ефективніше.
 
Залежно від виконуваних завдань, лічильники діляться на наступні типи:
 
⦁ портативні - призначаються для обробки невеликих обсягів готівки. Основна перевага - мобільність і зручність у використанні. Чи стануть незамінними в роботі кур'єрів, при організації виїзної торгівлі, в магазинах. Можуть використовуватися в місцях без доступу до мережі, так як працюють від батарейок.
 ⦁ економічні - рекомендуються для використання в великих магазинах, відділеннях банків, пунктах обміну валют із середнім потоком готівки.
⦁ офісні - вибрати лічильник банкнот даного класу варто тому, що він зручний у використанні в стаціонарних умовах. Дуже добре підходить для роботи з середніми обсягами грошових знаків - магазини, офіси, АЗС.
 ⦁ банківські - розраховані на роботу з великим потоком готівки. Використовується в великих касових центрах або відділеннях банків.
 
Тепер ви знаєте, який лічильник банкнот вибрати саме для вашого сегмента бізнесу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99