Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Плюси автоматизації розрахунку зарплати за допомогою програмних засобів

Автор: Таня
10.07.2019 16:07

Розрахунок зарплати - це функція, яку здійснює бухгалтерська служба всіх індивідуальних підприємців та юридичних осіб у яких є наймані працівники. 
 
Законодавство зобов'язує роботодавців виплачувати заробітну плату працівникам не рідше ніж один раз кожен календарний місяць в день, який прописаний в правилах трудового розпорядку, трудового або колективного договору. До речі, вас може зацікавити автоматизация расчета заработной платы, подивитися більш детальну інформацію ви зможете перейшовши за посиланням.
 
У невеликих організаціях розрахунок заробітної плати проводиться як правило головним бухгалтером або ж бухгалтером за розрахунком і в більшості випадків без використання будь-яких програмних засобів. У великих же компаніях без спеціалізованого програмного забезпечення обійтися вкрай складно, особливо в сучасному світі, де автоматизація процесу - це чи не головна рушійна сила будь-якого діловодства.
 
Існує безліч різних програмних комплексів, які допомагають здійснити максимально швидкий розрахунок необхідних для виплати працівникам грошових коштів, але всі вони сходяться в одному - при певних навичках вони допомагають істотно прискорити процес розрахунку зарплати. Для того, щоб отримати необхідний результат тут потрібно буде всього лише вбити кілька параметрів і буквально через мить все буде підраховано.  Якщо вас цікавить автоматизация расчета зарплаты, то радимо перейти на сайт enigmasoft.com.ua.
 
Однак варто зазначити, що маленькі або середні компанії все частіше стали звертатися в спеціалізовані бухгалтерські компанії, які вказують послуги бухгалтерського супроводу. Причин для цього достатньо багато. По-перше для того, щоб придбати хороше ліцензійне ПЗ потрібні чималі гроші, які керівник досить часто не може пустити на реалізацію даної справи. По-друге не завжди можна знайти бухгалтера, який буде вміти працювати в даній програмі, а в сторонній фірмі вони завжди є. По-третє, в законодавство постійно вносяться певні зміни і отже штатного бухгалтера потрібно направляти на додаткові курси, що не завжди вигідно керівництву.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99