Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати ванну. Основні види ванн і їх характеристики

Автор: Vladislav
03.06.2019 23:29

Ванна є одним з важливих елементів в будь-якому будинку або квартирі. На неї покладено основний сантехнічний аспект і значимість архітектури ванної кімнати. Але як же вибрати з великої кількості саме ту, що прослужить якісно і довго.

В даний час виділяють декілька видів ванн https://prospero-style.com.ua/tovary-dlja-vannoj-komnaty/vanny, чия різниця залежить цілком від матеріалу, з якого вони виготовляються.

Вибір ванни

Чавунні ванни. Найпоширеніші в минулому, але найякісніші по сьогоднішній день ванни з чавуну, до сих пір користуються попитом серед споживачів. Це досить міцні та довговічні ванни. Їх мінусом є їх велику вагу, а в інших аспектах, такі ванни лідери серед свого асортименту. Вони дуже добре тримають тепло і легко чистяться за рахунок своєї гладкій поверхні. Прекрасний варіант для власників заміських будинків і котеджів.

Нержавійки із сталевих листів. Саме такі ванни рідко зустрінеш на ринку попиту. Вони менш важкі, різновидні за формою виготовлення і дуже дорогі. Що в кінцевому рахунку і є основою для низького попиту.

Всім відомі на сьогодні акрилові ванни. Ціновий спектр починається від пари тисяч гривень і базується в межах десятків тисяч. Справа в тому, що дані моделі довели свою зносостійкість і якість. У фундаменті даних ванн лежить дуже міцна пластмаса, за рахунок якої яскраво виділяється блискучий відтінок і велика ціна. Так само акрилові ванни мають випуск великої різновиди форм, оснащених новими додатковими функціями. Вони прекрасно утримують тепло, вода довго буде остигати. А в плані прибирання і чищення, потрібно бути гранично обережним у виборі миючих засобів. Їх стінки або підстава має звичку прогинатися, що може вплинути на цілісність даної ванни.

Керамічні ванни. Якщо ви любитель високої моди і естетики, то даний вибір для вас. В основі лежить використання білої природної глини. Вони досить вузькі по ширині своїх стінок, мають гарними формами виготовлення. При наборі води ви її навіть не почуєте, а глянець яскраво відображає гладку поверхню. До недоліків керамічних ванн можна віднести велику вагу, крихкість і схильність до відколів і космічна ціна.

При виборі ванни важливо враховувати й інші фактори. Обов'язково оцінюйте довжину і глибину самої чаші, підбирайте рівень по висоті їх бортів. Не забувайте що, на даний момент існують як кутові, так і пристінні ванни. Який вибір підійде вам, вирішуйте за обсягом ванній кімнаті і особистим смаковим якостям. Підходьте грамотно до вирішення даного питання і насолоджуйтеся затишком в теплій ванні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99