Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як відбувається процес митного оформлення вантажів?

Автор: Vladislav
19.04.2019 11:48

У зв'язку з тим, що в нашій країні існує багато законодавчих нововведень, на сьогоднішній день стало набагато простіше здійснювати покупки різноманітних товарів за кордоном. В першу чергу це пов'язано з вступом України до Європейського союзу, завдяки чому для бізнесменів відкрилася велика кількість можливостей для торгівлі.

Незважаючи на всі ці переваги, в процесі існує безліч складнощів. Людина, яка вперше здійснює таможенное оформление вантажів, може зіткнутися з безліччю питань про те, як правильно виконати всі процедури для того щоб почати свій бізнес, правильно виконати оформлення договору про співпрацю, супровідної документації, а також правильно виконати доставку товару в нашу країну. Саме про ці важливі нюанси піде мова в даній статті, з якої читач зможе дізнатися всі подробиці.

Пошук компанії для співпраці

Для початку людині, який планує здійснювати співпрацю із закордонною компанією. Потрібно виконати її пошук. Для цього можна скористатися інтернетом і спеціальними ресурсами, на яких зібрані всі необхідні дані. Варто зауважити, що найчастіше в великих компаніях існують перекладачі, тому потенційному партнеру буде досить просто розібратися з тим, що пропонує йому компанія.

Після того, як людина визначитися з тим, з якою компанією він хоче співпрацювати, йому необхідно буде укласти контракт про співпрацю. Для цього важливо розбиратися в деталях і точно знати, які пункти обов'язково потрібно внести в договір. Тому фахівці рекомендують використовувати допомогу професіоналів, які знають про всі юридичні тонкощі, які можуть виникнути в процесі оформлення договору.

Доставка товару

Далі варто подумати про те, який метод доставки стане найбільш зручним і вигідним. На сьогоднішній день найчастіше використовується три види доставки - літаком, кораблем або автомобілем. У кожного з них існують свої переваги і недоліки, тому важливо уважно вивчити всі тонкощі перед тим, як домовлятися про доставку вантажу. Однак, який би метод не вибрав підприємець, йому варто розуміти, що доведеться зіткнутися зі складною і тривалою процедурою, яка називається розмитнення вантажу.

Як розмитнити посилку?

Варто зауважити, що одним з найбільш складних етапів при купівлі товару з-за кордону, є саме його митне оформлення. Для того щоб виконати цю процедуру, потрібно підготувати великий пакет документів, відстояти довгі черги в державних установах для отримання підписів і печаток. У тому випадку, якщо людина не хоче мати справу з такими незручностями, йому необхідно скористатися послугами, які пропонує митний брокер. Він напевно знає всі тонкощі юридичного оформлення і зможе виконати кожен етап максимально швидко і грамотно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99