Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інформаційно-технологічний супровід набирає вагу в своїх колах

Автор: Vladislav
19.04.2019 11:32

Поточне літо несе в собі оновлення бухгалтерської життя. В принципі, працівники бухгалтерії та відділів обліку вже звикли до частих оновлень, налаштувань програм 1С. Тому рішення фірми «1С» перевести всі бухгалтерії країни на абсолютно новий варіант програми збентежив небагатьох. Молоді співробітники легко освоюють методику роботи з новими програмами. Завчасно сповіщені про майбутні зміни, вони встигли звикнути до цієї думки і навіть подивитися нову довідкову та методичну літературу.

З липня поточного року 1С ІТС всіх програм застарілої версії «1С: 7.7», надалі буде проводитися тільки платно.

В рамках ИТС от компании EIS користувачі програм «1С: 7.7», зможуть отримувати оновлення програм і консультації різними способами:

  • по телефону;
  • віддаленої методикою;
  • фахівцями компанії-франчайзі з виїздом в офіс клієнта;
  • по електронній пошті, якщо є договір 1С ІТС.

Це може стати своєрідним стимулом для керівників, ще не вирішили перейти на нову, 8-ю версію програми 1С. Тим більше що для всіх нових конфігурацій і модифікацій програм 1С ІТС супровід базове нової версії надається без додаткової оплати. Щоб отримати безкоштовне 1С ІТС, треба зареєструватися на сайті підтримки, на безкоштовних консультаційних лініях 1С. Реєстрацію можна зробити за телефоном та електронною поштою, і не упустити важливий момент: компанія-франчайзі повинна мати офіційні ліцензії від фірми «1С».

Використання попереднього досвіду роботи програм 1С дає тему для нових розробок

Експерти фірми «1С», приступаючи до розробки нових конфігурацій і версій програм 1С, враховує відгуки та думки користувачів, які безпосередньо працюють в програмі. Використовується теоретичний матеріал з ліній безкоштовних консультацій, який експерти поділяють за темами, і на їх основі створюють нові методички 1С ІТС.

Фірма «1С» рекомендує користувачам знайти можливість для переходу із застарілою програми «1С: 7.7» на більш досконалу і актуальну платформу «1С: 8». Передбачається, що перехід на сучасну версію підвищить ефективність роботи підприємств, яку таїть в собі платформа «1С: 8» і створені на її основі прикладні рішення.

Переваги використання підписки на 1С ІТС

1С ІТС є комплексною підтримкою з боку фірми «1С», яку вона оказивет клієнтам за допомогою розгалуженої мережі офіційних партнерів.

При укладанні договору на інформаційно-технологічний супровід програм 1С, користувачі отримують:

  • Ліцензійна оновлення від виробника;
  • Професійну інформацію, система якої інтегрована з базою нормативних документів;
  • Сервісні послуги фірми «1С» і партнерів фірми «1С».
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99