Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Правильна шумоізоляція автомобіля і його дверей

Автор: Vladislav
11.02.2019 22:45

У статті ми розповімо, що таке правильна шумоізоляція автомобіля і дверей авто своїми руками, розкриємо професійні секрети щодо захисту своєї машини від різних шумів і вібрацій.

Тут вашій увазі представлена ​​покрокова інструкція по установці противошумной і протівовібраціонной системи, що створює для водія і пасажирів затишну, комфортну атмосферу під час їзди по всім типам автодоріг.

Масовий випуск, конвеєрна збірка сегмента недорогих автомобілів призвели до того, що сучасні автовиробники не надто піклуються обладнанням якісного шумопоглинання в салонах виготовляються машин.

Власники класичних брендів часто змушені допрацьовувати свої транспортні засоби до потрібної кондиції власними силами, або ж, як пример, звертатися до спеціалістів.

Дорогі ексклюзивні автомобілі в цьому відношенні виглядають набагато краще.

Добротні оздоблювальні матеріали, шаруваті, бітумні панелі дозволяють власникам престижної техніки уникнути зайвих шумів всередині салону машини, насолоджуючись комфортом і плавністю руху.

Приступаючи до вирішення такого важливого заходу, як доробка противошумной захисту свого транспортного засобу, кожен автовласник задається питанням: яка шумоізоляція краще для авто?

Як забезпечити максимальний комфорт, затишок, знизити шум, вібрацію з найменшими витратами і найбільшою ефективністю? Будемо розбирати цю важливу тему разом.

Яка шумоізоляція краще для авто

Найбільш ефективний захист полягає в повній комплексної обробці всього автомобіля.

Як транспортна одиниця, машина являє собою складну систему з множинними вогнищами вібрації і сильного звуку.

Одні місця необхідно піддавати противошумной обробці, інші - протівовібраціонной. Сучасні матеріали створюються в суміщеному виконанні, одночасно захищаючи машину від цих двох подразників.

Повна комплексна шумоізоляція на увазі послідовну обробку:

  • ізоляцію дверей і підлоги;
  • внутрішніх порожнин багажника;
  • нижню площину капота;
  • стелі і стельового простору;
  • виконання захисних робіт на панелі приладів;
  • захист моторного відсіку;
  • зовнішню ізоляцію днища і арок коліс.

Ніяка часткова обробка не принесе бажаних результатів.

На ділі це може виявитися просто набором косметичних операцій, робіт з поліпшення зовнішнього вигляду авто.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99