Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит під заставу нерухомості

Автор: Vladislav
11.02.2019 22:33

Кредити на велику суму можуть видаватися тільки за умови того, що позичальник залишає заставу. В якості застави може виступати автомобіль, нерухоме майно, будь-яке інше цінне майно. Щоб отримати кредит, потрібно бути власником заставного предмета. Оціночна компанія зазвичай не залучається, банк може самостійно встановити вартість застави. Якщо ж ви не згодні з оцінкою застави, то можете самостійно звернутися в оціночну компанію. Але в цьому випадку вам потрібно буде затратити свої кошти.

Дуже важливо вивчити умови кредитування із заставою. Інакше ви будете ризикувати втратити своє майно.

Особливості кредитування під заставу нерухомості

Кредит под залог недвижимости банки видають практично всім позичальникам. Причиною цього є гарантія повернення боргу. У разі, якщо позичальник припинить виплачувати кредит, банк вилучить у нього майно. Для отримання кредиту можна закласти такі об'єкти:

  • Ділянка землі;
  • Житлову нерухомість;
  • Комерційну нерухомість;
  • Гараж, дачний будиночок і так далі.

Майно, що пропонується в заставу, повинно бути ліквідним і перебувати в прийнятному стані. Банк не прийме нерухомість в аварійному стані, яка підлягає знесенню. Також в якості застави не можна пропонувати житлову нерухомість, в якій зареєстровані неповнолітні діти.

Варто відзначити, що ставки в банках на подібні кредити можуть відрізнятися. Тому постарайтеся знайти найвигіднішу для себе пропозицію.

Чи можна взяти кредит з поганою кредитною історією?

Як відомо, банки можуть видавати невеликі кредити без майнового забезпечення. Але тим, хто не має хорошої кредитної історії, можна отримати кредит, якщо запропонувати заставу. Але якщо позичальник не виплатив кілька кредитів, допускав постійні прострочення, то розраховувати на позику йому не доведеться, навіть в тому випадку, якщо він запропонує хороший заставу. Так що важливо не допускати псування кредитної історії.

Кредит під заставу допоможе знизити процентну ставку, адже у банку буде великі гарантій повернення боргу. Отримати кредит під заставу нерухомості ви зможете на сайті. Тут ви зможете знайти найкращі пропозиції і вибрати серед них підходяще для себе. Кредит під заставу нерухомості - це прекрасна можливість отримати більшу суму коштів. Але позичальникам потрібно ставитися до таких позик уважно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99