Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Легалізація документів: особливості

Автор: Vladislav
27.11.2018 00:22

Життя непередбачуване і неймовірно цікава. Ніколи не знаєш, що чекає тебе за поворотом. Хіба можна за кілька років вперед припустити, що переїдеш за кордон, залишишся там жити, знайдеш роботу, реалізуєш себе в улюбленій справі? Чи може знати першокласник, що після закінчення рідної школи він надійде на обраний факультет в Європі або взагалі вибере канадський ВНЗ для здобуття вищої освіти, а буде працювати, припустимо, в Австралії? Світ глобалізується і відкриває перед кожним безмежні можливості для особистісного та професійного розвитку.

Коли стикаєшся з переїздом за кордон, виявляється, що існує море підводних бюрократичних каменів, пов'язаних з оформленням і підтвердженням багатьох документів. Наприклад, свідоцтво про народження і шлюб, довідка про зміну прізвища, диплом і доповнення до нього, а також довідка про несудимість підлягають обов'язковій легалізації. Тобто необхідно підтвердити їх достовірність, в такому випадку необхідна легализация документов. Це пов'язано з тим, що документи, видані на території однієї країни, втрачають свою юридичну силу в іншій державі. Їх можна використовувати тільки після відповідного посвідчення. До 1961 року це була досить тривала і скрутна процедура, адже все відбувалося шляхом консульської легалізації після звернення до кількох інстанцій.

Але після прийняття Гаазької конвенції все стало значно простіше, оскільки для легалізації потрібно проставити спеціальний знак «Апостиль». Україна приєдналася до міжнародної угоди в 2002 році, а в наступному воно вступило в силу. Суть цієї процедури в тому, щоб підтвердити справжність підпису, штампа, печатки та повноважень посадової особи, яка видала документ. Після проставлення цього штампа документами можна користуватися за кордоном, оскільки тепер вони завірені і відповідають іноземним стандартам.

Зазвичай важливі папери легалізуються в міністерствах юстиції, закордонних справ, освіти і науки, а також в міських та обласних управліннях юстиції. Терміновий апостиль зазвичай проставляють за термін до 5 днів. Якщо звернутися до компанії LegalUA.com, у вас не буде необхідності стояти в черзі і бігати по декількох інстанціях, адже оформленням документів будуть займатися фахівці фірми. Для підтвердження зазвичай подають оригінал документа, на якому потрібно проставити апостиль, і заяву. Юридичні послуги повинні надавати професіонали, адже тільки так можна зекономити дорогоцінний час і нерви. Оскільки у юристів LegalUA великий досвід роботи, вони надають послуги оперативно і якісно. Більш того, ви можете отримати консультацію, якщо у вас виникнуть додаткові питання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99