Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати надійний обмінник криптовалют?

Автор: Vladislav
06.09.2018 13:18

Видобуток криптовалюта в останні роки стала набирати популярність. Але скористатися нею можна не скрізь. Щоб обміняти криптовалюта на реальні гроші, потрібно використовувати спеціальні обмінники.

Як перевірити надійність обмінника?

В першу чергу подивіться, як довго працює обмен криптовалюты в обміннику. Якщо він працює не більше півроку, значить, є привід засумніватися в ньому. Також вивчіть відгуки про обміннику. Складіть власний рейтинг обмінників і зверніть увагу на те, яке співвідношення позитивних і негативних відгуків є у кожного з них, який у них розмір резервів, інтерфейс і зовнішній вигляд.

Подивіться моніторинг обмінників. З нього ви зможете отримати інформацію про те, які обмінники мають хорошу репутацію, а в які звертатися не слід. Адже є перевірені і надійні фірми, а є ті, в які звертатися не варто.

Є онлайн-і оффлайн-обмінники. Важливою складовою їх функціонування є комісія, яка на різних сервісах може бути різною. В середньому обмінник забирає близько 5% від суми операції.

Оцінювати обмінник можна і за швидкістю роботи. Різні ресурси витрачають різну кількість часу на обробку аявок. Краще вибирати той сайт, який пропонує найвищу швидкість. Причин для затримають може бути безліч. Часом в цьому винен сам сайт. Але іноді причина ховається в криптовалюта. Буває, що система нестабільна або тільки починає розвиватися. Користувачам рекомендується орієнтуватися на середній час обробки.

Якщо у вас немає впевненості в роботі компанії, рекомендується заздалегідь зв'язатися з нею за допомогою електронної пошти. Консультанти завжди повинні бути на зв'язку.

Всі питання, які задає клієнт, повинні бути вирішені службою підтримки. Якщо обмінник надсилає автоматичні відповіді, значить, його робота недобросовісна. На хороших сайтах співробітники самі зв'язуються з клієнтами за допомогою телефону або Skype.

На деяких сервісах є функція відстеження ціни криптовалюта в реальному часі. Це говорить про те, що організація є серйозною. Але не варто сліпо довіряти цій інформації, бажано її перевірити. Іноді реальні дані не збігаються із зазначеними. Сумлінні обмінники ніколи не буду приховувати відгуків реальних користувачів. Велика частина таких відгуків повинно бути позитивною. Не всі сервіси знімають комісію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99