Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати профнастил?

Автор: Vladislav
06.09.2018 12:12

Коли питання постає про облаштування прибудинкової території, виявляється, що найскладнішим, дорогим і трудомістким пунктом є паркан. Його довжина обумовлює непосильну ціну на матеріали і послуги з його встановлення. Але останнім часом, ця проблема відходить на задній план. Установка і облаштування огорожі стає простим завданням, завдяки такому матеріалу, як профнастил. Оцинкований лист з непримітного матеріалу перетворився в відмінного помічника. Але як вибрати профнастил для забору з різноманітності марок і видів. В першу чергу, він відрізняється за своїми властивостями, і при виборі потрібно відштовхуватися від умов експлуатації огорожі.

Профнастил для огорожі - варто використовувати цей матеріал?

Цей гофролист використовується для покрівельних робіт і це впливає на його зовнішній вигляд і властивості. Він зносостійкий і пристосований до навантажень. Профнастил харьков виготовляють зі сталі і оцинковують. Але для додання йому жорсткості його профілюють, завдаючи структуру - хвилі, або трапеції. Останнім часом, листи почали покривати декоративним шаром фарби. Від цієї обробки, корозійні властивості не змінюються, але сам матеріал набуває приємний вигляд.

Настил має типові розміри і профіль, і вони визначають вибір профілю. Типовими помилками є: економія і вибір більш дешевого варіанту з меншою жорсткістю, або обважнення цільного огорожі, за рахунок вибору більш жорсткого і товстого листа. При цьому конструкція втрачає стійкість і стає невиправдано дорогим.

Варто відзначити, що профнастил для забору, в незалежності від архітектурних рішень, буде коштувати наполовину дешевше аналогічного огорожі з блоків. Не кажучи про складнощі в установці бетонної огорожі: використання сторонніх послуг, складної транспортуванні і великим комплексу підготовчих робіт.

Як правильно вибрати профнастил для огорожі

До огородження пред'являються деякі вимоги, це не просто елемент захисту вашого майна. Розглянемо, фактори які варто враховувати при виборі листа:

Фізичні параметри (довжина і висота огорожі). Виходячи з цієї особливості, потрібно визначити який тип огорожі необхідний - цілісний з прихованими опорними стовпами або секційний з декоративними стовпами із цегли або блоку.

Шумопоглинання. Огорожа з настилу поглинає до 70% вуличного шуму, і цей параметр можна варіювати.

Зносостійкість і схильність деформації. Гофролист має певні вимоги до навантаження, але якщо на нього може впливати додаткову вагу, варто вибрати більш жорсткий тип профлиста.

Складність монтажу. Цей матеріал не передбачає попередніх схем або розрахунків для монтажу. Винятком стають високі огорожі, де для потрібної висоти використовують нарощування.

Умови корозії. Багато будматеріали не люблять підвищену вологість, і для уникнення зносу варто враховувати цей показник при виборі покриття.

Естетичний вигляд. Якщо вас не хвилює вигляд вашого огорожі, наприклад він межує з глухою стіною, можете зупинити вибір на оцинкованому профлист - він дешевше, але також надійний. Але виробники піклуються про вигляд свого товару, і випускає безліч забарвлень профлиста.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99