Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому такі популярні швидкі позики на карту онлайн?

Автор: Vladislav
25.07.2018 15:17

Життя людини сповнена несподіванок, деколи збивають його з ніг у пошуках виходу з ситуації, що склалася - поломка машини, терміновий ремонт квартири, оплата боргу по комунальним та багато іншого. Знайти кошти на всі ці цілі не так-то просто, так як одноразово потрібно викласти кругленьку суму, яка у вільному доступі є не у всіх. Хтось біжить за допомогою до друзів і знайомих, хтось в банк або ломбард закладати майно. Як варіант радимо розглянути ще один вихід - терміновий позику на карту.

Мікропозики на карту стають популярнішими з кожним днем, адже дозволяють вирішити фінансові питання в лічені години. Виникає питання: що в них є такого, що приваблює споживачів в таких обсягах?

Простота отримання

Найважливіший пункт, який зумовлює шалену популярність мікрозаема на карту - це простота оформлення. Його отримання є фактично кожному жителю країни, так як рамки для клієнтів дуже низькі. Все що потрібно від потенційного позичальника: паспорт і ніяких довідок про доходи, поручительства і заставного майна.

Фінансові кошти перераховуються позичальнику на особисту картку, а головне вони не мають встановленої мети, тобто людина має право витратити гроші куди завгодно, котрі дають звітних документів кредитору.

Мікропозик на карту миттєво виявляється на рахунку споживача і тут же може бути направлений без переведення в готівку, за допомогою інтернет-банкінгу, на погашення комунальної заборгованості або іншого кредиту. Їм можна оплатити будь-яку покупку і послугу в інтернеті тощо.

Клієнт, який отримав кредитні кошти на карту не має можливості потрапити в руки до аферистів, так як від нього не вимагається перенесення великої суми з офісу МФО додому.

Швидкий кредит онлайн на карту не виходячи з дому можна погасити, просто зайшовши в особистий кабінет на офіційному порталі мікрофінансової організації.

Не встигаю погасити позику у встановлений термін - що робити?

Як вже говорилося вище наше життя - це справа непередбачувана. У кожної людини може статися так, що терміни оплати позики підійшли впритул, але щось заважає погасити його саме зараз, і потрібні буквально лічені дні для повноцінного внеску. Що робити? Перше варто відкинути страх і паніку - це головні вороги в будь-якій ситуації, а далі радимо скористатися простим алгоритмом дій:

  • зателефонуйте в МФО, у яких взято гроші і поясніть в деталях, що з вами сталося, так вам вдасться запевнити організацію в свою стурбованість тим, що відбувається і в бажанні знайти вихід з неї;
  • співробітник компанії напевно запропонує вам варіант реструктуризації, наприклад, перенесення дня погашення, за умови оплати процентної ставки за використання позики;
  • йдіть на співпрацю, щоб зберегти вигляд добропорядного позичальника;
  • зберіться і спрямуйте всі сили на пошуки коштів для оплати позики і у вас все неодмінно вийде.

Виконавши цей простий алгоритм дій, ви забезпечите собі позитивний факт в кредитній історії і прихильність МФО до вас в подальшому.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99