Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати кредит безробітному?

Автор: Vladislav
25.07.2018 17:44

Якщо плануєте зробити велику покупку, але грошей на неї ніяк не виходить накопичити, то кредит виявиться найбільш зручним рішенням. Однак найчастіше без проблем оформити кредит можуть лише громадяни, які мають офіційні доходи. В іншому випадку ймовірність відмови буде великий. І неважливо, що в дійсності такий позичальник має цілком пристойний дохід, але неофіційний. Кредитна організація не в змозі його перевірити, а значить, не може оцінити ймовірність своєчасного погашення боргу.

У той же час, відсутність можливості надати довідку про зарплату чи іншому доході не можна вважати по-справжньому серйозною перешкодою для отримання кредиту.

Як отримати кредит безробітному?

Не маючи можливості підтвердити наявність доходу довідками, для отримання кредита безработным можна скористатися наступними рекомендаціями:

1. Знайдіть поручителів з гарною кредитною історією і пристойним заробітком. Вони виступлять гарантами повернення вами кредиту банку, тобто в разі затримок виплат з вашого боку обов'язок погашення заборгованості перейде до них. А вже згодом ви або чесно компенсуєте їм всі витрати, або вони домагаються цього через суд. З цієї причини знайти поручителя часто виявляється непросто.

2. Наявність цінного майна (нерухомості, автомобіля) дозволяє оформити кредит під заставу його. У разі припинення виплат щомісячних внесків банк має право вилучити це майно для далекої його реалізації. Виручені кошти підуть на відшкодування заборгованості разом з відсотками, що набігли до цього часу штрафами. Якщо виручених від продажу застави грошей виявиться з надлишком, то залишок повертається вже колишньому боржнику.

3. У багатьох банків в лінійці кредитних програм присутні пропозиції, які не потребують підтвердження доходу. У цьому випадку на рішення про можливість видачі грошової позики офіційно безробітному позитивно впливають його кредитна історія, а також факт оформлення і успішного повернення кредитів в цьому банку раніше.

4. Якщо ви перебуваєте на обліку служби зайнятості, отримуєте допомогу, то відповідну довідку також можна продемонструвати банку. Це може трохи підвищити ваші шанси на отримання кредиту.

5. Оформіть кредитну карту. Умови для її отримання в багатьох банках досить лояльні. На перших порах кредитний ліміт буде невеликим. Але при активному використанні карти і своєчасному поверненні витрачених коштів він може бути значно збільшений. Намагайтеся не знімати з кредитки готівку, щоб не платити чималу комісію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99