Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Заклепки - найкращий кріпильний інструмент

Автор: Vladislav
07.07.2018 00:18

Незважаючи на те, що основна маса людей вважає основним кріпильним інструментом болти і гайки, це не зовсім вірно. Останнім часом найбільшою популярністю користуються заклепки. Це пояснюється наступним:

  • Вони не вилітають з отворів і не розхитуються як цвяхи.
  • Їх можна безболісно для скріплюється матеріалу видалити, на відміну від шурупів.
  • У них можна вкручувати гвинти (різьбові заклепки), для кріплення різних додаткових конструкцій.
  • Вони можуть бути невидимі. Даний тип використовується в меблевій промисловості і для створення побутової техніки.

Коли потрібна різьбова заклепка?

Потрібно розуміти, що в цьому виробі поєднане два види з'єднання. Це дуже допомагає в тому випадку, коли необхідно провести різьбове з'єднання в конструкції з тонкими стінками. В даному випадку заклепка виконує ті ж функції, що і дюбель в стіні. Вона не дає гвинта розірвати навколишні його матеріал. Навіть якщо мова йде про міцної сталі, краще це робити з використанням цього продукту.

Найчастіше їх використовують саме для з'єднання металевих частин. Головним плюсом є те, що різьблення є неушкодженою і точно відповідає розміру гвинта. Це дуже важливо в таких галузях як машинобудування, літакобудування, виробництво обладнання та механізмів.

Витяжна заклепка - приклади використання

Цим видом виробів найчастіше користуються для приватних потреб, в меблевій промисловості, при створенні побутової техніки. Він ідеально підходить для тих, кому потрібно зробити просте з'єднання двох поверхонь. Так само він може бути практично непомітним. У цьому випадку верхня частина наче трохи топиться в матеріал.

Існує кілька видів витяжних заклепок від www.caravella.com.ua/zaklepki/. Вони відрізняються матеріалом, використовуваним для їх створення (сталь, алюміній і ін.), Розмірами (М3-М12). Залежно від цих даних потрібно купувати і інструмент для клепочних робіт. Але тут є і ще один нюанс - тип інструменту. Найдешевший - це ручний. Але від вас буде потрібно застосування власної фізичної сили. Останнім часом дуже популярними стали пневмозаклепувачі, незважаючи на те, що вони дорожчі.

Який саме тип інструменту і заклепок вибирати, звичайно, тільки вам. Але якщо ви плануєте надалі в місцях з'єднань виробляти монтаж будь-яких конструкцій (наприклад, антени на даху з металопрофілю), то краще відразу використовувати різьбові заклепки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99