Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати друкарню для широкоформатного друку?

Автор: Vladislav
06.07.2018 23:41

Широкоформатний друк - надзвичайно затребувана послуга, адже кількість зовнішньої реклами в місті просто зашкалює. Крім як в рекламній індустрії, широкоформатний друк з успіхом використовують і в декоративному оформленні домашніх інтер'єрів і офісних приміщень.

 

Пропозицій настільки багато, що правильно зорієнтуватися не завжди вдається. Щоб не промахнутися з вибором друкарні, слід враховувати кілька простих речей.

Рекламне агентство і друкарня - два в одному!

Недосвідчені замовники звертаються в різні організації, щоб замовити одну і ту ж продукцію, що призводить часом до обтяжуючому результату. Проблема полягає в тому, що в рекламному агентстві вам допоможуть придумати концепцію, логотип та іншу корпоративну символіку, запропонують варіант подачі текстової інформації, підберуть картинки і створять оригінал-макет готового виробу. І все.

З цим макетом ви прийдете в друкарню, де замовите широкоформатний друк, але якщо в ньому допущені помилки, зображення вийде не таким якісним, як хотілося б. Ви втратите час, нерви і гроші. Не факт, що довести провину однієї з організацій вийде.

Таким чином, краще шукати друкарню https://hotprint.ua/prices/large-format-printing, де послугу «широкоформатний друк» надають не тільки окремо, але і в комплекті з роботою дизайнера.

На що ще звертати увагу?

Кожен замовник віддасть перевагу купити послугу на максимально вигідних умовах, а саме:

  • при стислих термінах виконання замовлень;
  • за низькими ціни, отримавши знижку або бонус;
  • при великому виборі матеріалів;
  • з швидкою і безкоштовної цветопробой.

Деякі організації надають можливість оплачувати замовлення вже після його виконання, що дуже зручно. Подібні умови зазвичай пропонують компанії, що працюють на власній виробничій базі. У таких випадках, можна розраховувати, що поліграфічна продукція буде виготовлена ​​на сучасному обладнанні, а значить, порадує якістю.

Місцезнаходження друкарні теж грає не останню роль. У великих містах, де люди живуть в скаженому темпі і відчувають гострий дефіцит часу, зайві кілометри в дорозі можуть стати не тільки джерелом стресу, але і причиною неприємностей на роботі.

Не потрібно поспішати, вибираючи, в яку друкарню звернутися. Краще для початку обдзвонити кілька організація і з'ясувати по телефону все, що цікавить, порівняти умови і прийняти рішення. Варто ознайомитися і з відгуками замовників.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99