Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати автомобіль?

Автор: Vladislav
25.05.2018 09:45

Ви прийняли рішення купити новий транспортний засіб, але як правильно вибрати автомобіль, коли на ринку там багато привабливих пропозицій? З нашої статті ви дізнаєтеся, на що потрібно звертати увагу при виборі авто і яку машину краще купувати - нову або стару. Скористайтеся нашими рекомендаціями при купівлі автомобіля, і ви обов'язково придбаєте ту машину, яка повністю відповідає всім вашим вимогам і побажанням.

Визначте бюджет

Перше, з чого слід почати - визначення вашого бюджету, тобто тієї суми, яку ви маєте в своєму розпорядженні для покупки машини.

Саме від розміру бюджету буде залежати вибір класу, марки авто, а також потужність двигуна і комплектація.

Потужність і обсяг мотора

Вибираючи машину http://autogeorgia.com.ua/bez-rastomozhki/, заздалегідь продумайте, як ви збираєтеся її використовувати. Відповідно до цього фактором прикиньте, яка потужність мотора вам потрібна. Від неї безпосередньо залежить витрата палива, а також динаміка розгону авто.

Автомобілю з мотором невеликої потужності буде досить важко набрати швидкість, особливо при високому завантаженні. Але якщо ви плануєте лише час від часу їздити на своєму новому транспортному засобі на роботу або до друзів, можна і не робити такий сильний акцент на потужності авто.

Бензин, газ або дизель?

З кожним роком з'являється все більше автотранспорту на газових двигунах внутрішнього згоряння через більш економічної витрати палива. Однак перед тим, як купувати авто з таким двигуном, визначитеся, наскільки активно ви збираєтеся експлуатувати машину. При помірній експлуатації установка газового двигуна окупиться в кращому випадку тільки через три роки.

Ще один варіант, який з кожним роком набирає популярність, - дизельний двигун. Серед плюсів такого двигуна: висока потужність, економічність і екологічність. Однак у нього є і свої мінуси, зокрема, висока ціна, низька морозостійкість і дорогий ремонт.

Яке авто краще - нове або старе?

У кожного варіанту є свої незаперечні переваги. Купувати новий автомобіль, звичайно, завжди приємніше, ніж авто з пробігом. Зате ціна у старої машини завжди привабливіша, ніж у нової. Вибір залежить виключно від вашого бюджету: можна придбати нове авто економ-класу або, наприклад, взяти автомобіль класу «преміум», але старий. До того ж за фактом автомобіль може бути практично новим, адже як тільки новий автомобіль залишає межі салону, його вартість автоматично знижується мінімум на 30%.

Купуючи машину з пробігом, уважно огляньте її на предмет наявності подряпин, вм'ятин, слідів від шпаклівки. Навіть якщо ви не виявили видимих ​​дефектів, не зайвим буде проїхати на СТО і провести повну діагностику транспортного засобу. Якщо продавець автомобіля відмовляється від перевірки, швидше за все, він хоче щось від вас приховати. Наприклад, що машина потрапляла в аварію, але сліди від зіткнення вміло замасковані.

Якщо ви хочете самостійно переконатися, що деталі кузова не перефарбовувалися, можна придбати спеціальний прилад - товщиномір. За допомогою приладу ви легко визначите товщину лакофарбового покриття та визначте, відповідає вона заводському стандарту чи ні. Якщо немає, очевидно, що її перефарбовували, а це значить, що машина побувала в ДТП.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99