Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чи потрібна туристична страховка для виїзду в Європу?

Автор: Vladislav
26.05.2018 12:44

Після введення безвізового режиму із країнами Європейського Союзу багатьох українців хвилює питання необхідності оформлення туристичної страховки. Раніше вона була потрібна для отримання візи, проте зі скасуванням останньої нічого не змінилося. Страховка для виїзду за кордон так і залишилася обов'язковою для тих, хто планує перетинати кордон іншої держави.

 

Що включає поліс туристичний?

Насправді туристична страховка це фактично медичний поліс, що гарантує отримання кваліфікованої медичної допомоги 24/7 при необхідності. Однак, компанії сьогодні пропонують більш широкий перелік ризиків, які можна включити до договору страхування. Зокрема, турист може додатково застрахуватися від:

  • скасування подорожі з поважної причини;
  • втрати багажу;
  • затримки вильоту не з вини туриста;
  • втрати документів;
  • нещасного випадку.

Що дає туристичний поліс страхувальнику? Перш за все, спокій під час перебування в чужій державі та гарантію вільного проходження огляду прикордонників на території іншої країни. Без її наявності вас легко можуть повернути назад, навіть якщо всі інші документи у вас в порядку.

Yes

Яка вартість медичної страховки?

Природно, що багатьох туристів хвилює, у першу чергу, вартість страховки для виїзду за кордон. Вона залежить від багатьох чинників. На першому місці знаходиться країна перебування, адже вартість медичних послуг скрізь різна, тому страхова сума покриття для країн Європи та Шенгенської зони складає 30 000 євро, а найвищий рівень страхового ліміту 50 000 у.е. при відвідуванні країн США, Австралії, Канади, Перу та інших . На другому вік туриста та його стан здоров'я. На третьому - кількість днів зарубіжної поїздки.

Також при оформленні поліса страхова компанія враховує мету подорожі. Адже, катання на лижах більш травматичне, ніж звичайний відпочинок на пляжі.

Як і при будь-якому страхуванні, на купівлі медичного поліса можна заощадити. Скорочення кількості ризиків, а також зменшення страхової суми потягнуть за собою зниження вартості. Ще один легальний спосіб заощадити на туристичній страховці – передбачити у договорі франшизу. А найпростіший варіант - це придбати поліс на офіційному порталі страхової компанії в режимі онлайн.

Все, що необхідно для оформлення полісу для подорожі - це чинний закордонний паспорт та зручний онлайн-сервіс.. При цьому, обов'язково варто чітко вказувати дати перебування в іншій державі, щоб страховка повністю покривала терміни перебування за межами рідної країни. При цьому оформити страховку можна навіть неповнолітнім особам прямо на сайті. Не варто нехтувати власною безпекою на відпочинку за межами власної батьківщини.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99