Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо осушувач повітря

Автор: Vladislav
15.05.2018 12:29

Функціонування осушувача повітря, як і функціонування інших побутових приладів, залежить від правильного їх використання. У разі, якщо прилад експлуатується в невідповідних для нього умовах, нам може здатися, що він не відповідає заявленим характеристикам, і не здатний впоратися з вартими перед ним завданнями. Тому до вибору осушувача повітря слід поставитися серйозно.

Осушувачі повітря мають різні характеристики, так як призначені для роботи в абсолютно різних умовах. Якщо осушувач планується експлуатувати в невеликому приміщенні або окремій кімнаті, то зовсім не обов'язково купувати дуже потужну модель. Цілком достатньо буде побутового приладу, що має продуктивність не більше 25 л / добу.

Зовсім інша справа, якщо потрібно прилад для роботи у величезних цехах, складських приміщеннях або плавальних басейнах. Тут необхідно буде придбати осушувач повітря, що володіє дуже високою продуктивністю, що досягає іноді 200 л / добу.

При виборі відповідного осушувача повітря на сайті https://climatbud.com.ua, слід враховувати індивідуальні особливості приміщення, в якому він буде експлуатуватися. Найбільш важливими параметрами є - обсяг приміщення, рівень вологості, частота провітрювання, а якщо це плавальний басейн, то і площа водної поверхні.

Залежно від потужності, осушувачі повітря мають різний рівень шуму. Моделі, що володіють малою продуктивністю, як правило, не створюють при роботі багато шуму, і не заважають людям, що знаходяться в приміщенні. Інша справа - моделі, що використовуються в промислових цілях, що працюють досить голосно. Рівень шуму приладів, що використовуються в побуті, не повинен перевищувати 30 дБ, а промислових осушувачів - 70 дБ. Такий рівень шуму вважається нормальним.

Знову ж таки, в залежності від умов експлуатації, при виборі відповідної моделі, слід звернути увагу на його мобільність. Якщо ви плануєте використовувати прилад в різних приміщеннях (кімнатах), то оптимальним вибором буде переносна модель, а якщо робота осушувача повітря потрібно лише в одному місці, то краще буде модель стаціонарного типу установки. Відразу відзначимо, що зазвичай стаціонарні моделі мають велику продуктивність, ніж прилади переносного типу.

Кількість споживаної електроенергії безпосередньо залежить від потужності осушувача. Побутові моделі, в основному, споживають до 1500 Вт, а прилади, створені для промислових цілей, далеко не так економічні.

Вдалого вам вибору, друзі!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99