Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Картини за номерами як ідеальний подарунок

Автор: Vladislav
12.05.2018 22:51

Картини за номерами - це ідеальне рішення для подарунка близьким, колегам або самому собі. Головне, щоб людина була схильна до творчості або до нових звершень - в цьому випадку він зможе оцінити презент гідно. Можливість малювати як найбільші світові художники, не докладаючи при цьому особливих зусиль, допомагають розкрити нові грані своїх талантів. При цьому не потрібно роками вчитися вибудовувати композиції і не спати ночами, намагаючись знайти ідеї для сюжету - ви можете просто повторити картини іменитих художників.

Важливо, що ви зробите це самі - немає нічого неможливого для людини з інтелектом і набором в руках. Згодом (і навіть відразу) ви зможете додати щось своє, поміняти кольори і навіть сюжети. А потім, хто знає, почнете створювати шедеври з нуля і дивувати оточуючих своїми талантами. Придбати рисунки по цифрам зовсім не складно - найпростіше замовити їх в Інтернеті, де представлено безліч варіантів. Ціни при цьому доступні, зазвичай на порядок нижче, ніж в магазинах. З огляду на оперативну доставку і гарантію повернення грошей при отриманні невідповідного товару, вибір стає очевидним.

Перш за все, це одне з найоригінальніших рішень для творчих подарунків. Не можна дарувати класичні полотна і фарби людині, який ніколи не малював і просто не вміє цього робити. Апетит приходить під ча їжі - якщо у вас виходить створювати картини, то вам починає подобатися сам процес. Малювати за номерами неймовірно просто - з цим завданням легко впораються навіть діти. А ось з полотнами складніше - швидше за все, володар такого подарунка просто закине його після кількох невдалих спроб.

Друга вагома причина - це доступність презенту. Картини за номерами в повній комплектації (з фарбами, пензлями і самим пронумерованим шаблоном) коштують зовсім не дорого. Це альтернатива десяткам інших подарунків в низької і середньої цінової категорії. Чудова можливість відійти від банальних подарунків на зразок побитих сувенірів і дешевої парфумерії, подарувати щось незвичайне і справді цікаве.

Третій привід подарувати саме картини за номерами - це універсальність презенту. Він підійде людям будь-якої статі і віку, незалежно від їх соціального статусу, професії і захоплень. Головне, щоб людина була схильна до творчості. Тоді він зможе відкрити в собі нові таланти і, цілком можливо, з часом отримає нове, по-справжньому цікаве хобі у вигляді малювання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99