Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ефективні та надійні котли для опалення

Автор: Vladislav
04.05.2018 09:38

Зовсім недавно індивідуальне опалення зустрічалось лише в приватних оселях. Мешканці багатоповерхівок були раді централізованим системам, бо альтернативи не було.

 

Значне зростання цифр в квитанціях на комунальні послуги підштовхнуло користувачів до пошуків альтернативних методів опалення. На цей час виробники уже могли пропонувати сучасне обладнання, що відрізняється високою ефективністю. Вітчизняний ринок нині – це котли опалення на різних видах палива.

І ось вже чимало власників квартир у міських багатоповерхівках відмовились від дорогих комунальних послуг, перейшовши на індивідуальне постачання тепла. Так і в приватних будинках для економії споживання енергоносіїв власники міняють старе обладнання на сучасні опалювальні котли високої ефективності.

Види опалювальних котлів та їх функціональні особливості

Придбати сучасний опалювальний котел для власного будинку можна в різних торговельних точках, ось, наприклад, в такій, як відомий і популярний в нашій країні магазин опалення ЕСПО, котрий пропонує такі прилади в широкому асортименті, що відрізняється високою якістю пропонованої продукції, її функціональністю і демократичною вартістю.

Тут можна купити техніку, при виготовленні якої використані інноваційні рішення, ефективність яких доведена на практиці. Це різні види, що є широко затребуваними при виготовленні сучасних опалювальних систем:

  • Котли на твердому паливі – місцем їх використання є ті місця, де досить проблематично використовувати для опалення інші енергоносії, або там, де тверде паливо є у великих обсягах. Ним може бути вугілля і дрова, торфобрикети і пеллети, солома і тирса, соняшникове лушпиння та інші відходи рослин. Найчастіше це – дачі, заміські оселі, будинки в сільській місцевості.
  • Газові настінні котли відрізняються компактністю, а тому є ідеальним варіантом для опалення в міському житлі. Можуть бути одно- чи двоконтурними: перші – для опалення, другі – для опалення і гарячого водопостачання.
  • Газові підлогові котли використовуються для обігріву великих будівель. Для них найчастіше необхідне окреме приміщення.
  • Газові конденсаційні котли працюють за рахунок використання енергії від згорання газу і тепло, що виробляється від конденсування пари. Їх ККД збільшено на 13-20 процентів у порівнянні із звичайними котлами.
  • Пелетні котли відрізняються від звичайних котлів на твердому паливі автоматичною подачею пелет. Тривалий час працюють без обслуговування.
  • Електричні котли прості, не вимагають дозволів на встановлення. Частіше використовуються, як додаткові джерела обігріву, але можуть бути і основними.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99