Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ринок нерухомості Туреччини - чи варто купувати квартиру?

Автор: Vladislav
29.04.2018 12:28

На даний момент турецький ринок нерухомості є одним з найбільш динамічно розвиваються в світі. Обсяг продажів житла на первинному і вторинному ринку в Туреччині стабільно зростає, а за кількістю щорічно здаються в експлуатацію квартир і вілл держава займає лідируючі позиції серед інших країн Європи і Азії.

Найбільшим попитом серед покупців користується нерухомість в таких регіонах, як Стамбул, Анталья і Ізмір. Вілли в Туреччині біля моря - це надійне капіталовкладення в період кризи, оскільки ціна на таке житло впевнено підвищується з кожним роком. Згідно з останніми даними перепису населення, кількість громадян Туреччини перевищило 80 мільйонів. На практиці це означає, що тільки за останній рік загальна чисельність населення зросла на 1,2%. Забезпечити всіх бажаючих якісним житлом за доступною ціною - завдання численних турецьких підрядників і будівельних концернів.

До речі, вас можуть зацікавити виллы в аренду на море, якщо ви поки не готові купляти нерухомість.

Інтерес до нерухомості Туреччини виявляють не тільки місцеві жителі, а й іноземні інвестори. Найбільша кількість угод з купівлі-продажу нерухомості традиційно полягає в Стамбулі. Слідом за найбільшим мегаполісом Туреччини йде Анталья - так звана «російська дача», де житло біля моря вже встигли придбати тисячі наших співгромадян. Дуже охоче купують нерухомість на Турецькій Рив'єрі громадяни Євросоюзу - німці, голландці, англійці і т.д.

Якщо ви хочете надійно захистити свої капітали від ризиків інфляції в період кризи, має сенс задуматися про придбання нерухомості в одному з райських куточків Туреччини. За суму в 50 000 євро ви зможете придбати відмінне комфортабельне житло в безпосередній близькості біля моря, розташоване в сучасному житловому комплексі. У пошуку відповідного варіанту вам допоможуть фахівці з агентства нерухомості. Досвідчені ріелтори підберуть для вас житло згідно з вашим запитом, а також при необхідності організують ознайомлювальний тур в обраний регіон. Ви зможете своїми очима оглянути квартиру або віллу, ознайомитися з інфраструктурою району, дізнатися про наявність транспортного сполучення та інших важливих для життя нюансів.

Звертайтеся в перевірені агентства нерухомості, які мають відмінну репутацію на ринку і добре зарекомендували себе за роки успішної роботи в даній галузі. Співробітники візьмуть на себе всі турботи по оформленню необхідних документів, а також забезпечать післяпродажний сервіс вашої нерухомості.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99