Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


GSM глушилка: особливості

Автор: Vladislav
29.04.2018 13:30

Глушилка стільникового зв'язку - пригнічувач сигналів GSM мобільних операторів, який не дозволяє скористатися мобільним телефоном. Завдяки тому, що глушник GSM сигналу ( «глушилка» - по-простому) може працювати відразу в більш ніж 10 найбільш популярних діапазонах мобільного зв'язку, це забезпечує ефективний захист від «прослушки».

Якщо ви думаєте, що глушилка стільникового зв'язку використовується виключно спецслужбами, то ви глибоко помиляєтеся. У нинішньому світі сучасних технологій часто дуже складно захистити персональну інформацію від крадіжки. Ще більш важливе значення має захист комерційної інформації від промислового шпигунства або ж прослушки конкурентами. Крім цього глушилка gsm сигналу може бути використана в місцях, де небажано використовувати мобільні телефони: театри, храми, аудиторії, в яких здаються іспити і т.п.

Як правильно вибрати глушилку GSM сигналу

Для початку хотілося б відзначити, що глушник GSM сигналу (глушилка) може бути, як стаціонарної, так і мобільного. Тому вибір потрібно робити виходячи з тих цілей, для чого вам потрібен цей гаджет.

Стаціонарні моделі відрізняються великою кількістю придушуються діапазонів (від десяти і більше), більш широким радіусом дії, але в той же час вони працюють тільки від стаціонарної електромережі і мають значну вагу. У той же час мобільна глушилка сигналу стільникового зв'язку, представлена ​​тут, і має невелику вагу (500-700 грам) і розміри, а також володіє автономністю завдяки можливості харчування від вбудованої акумуляторної батареї або ж прикурювача автомобіля. Однак мобільні моделі можуть придушити все від 6 до 10 діапазонів, а радіус їх дії часто не перевищує 10 метрів.

Чи можна законно використовувати пригнічувач GSM сигналу (глушилку)

По суті глушилка сигналу стільникового зв'язку є спецзасобом, яке обмежує можливість використання сигналу мобільного оператора. При цьому, якщо ви, використовуєте даний гаджет виключно в особистих цілях і не порушуєте права інших людей на користування послугами мобільного зв'язком, то навряд чи у кого-то до вас будуть претензії. Наприклад, якщо ви в своїй компанії, в кімнаті для переговорів встановіть пригнічувач GSM сигналу, щоб захиститися від прослушки конкурентами, то проблем з законом виникнути не повинно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99