Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сантехніка: особливості правильного вибору

Автор: Vladislav
11.03.2018 12:23

Фахівці знають: ванна кімната і санвузол є найбільш «дорогими» приміщеннями при виконанні ремонтних робіт. І не останню роль у вартості красивою ванної та туалету грає якісна сантехніка. Незважаючи на багатий асортимент, вибрати дійсно довговічні і надійні предмети далеко не завжди просто. Щоб не помилитися, до питання вибору умивальників і змішувачів слід підійти максимально відповідально. Перш за все, не варто гнатися за дешевизною - низька ціна виробів зазвичай означає, що для їх виготовлення використовувалися дешеві матеріали. Крім того, дешеві сантехприлади напевно виготовлені за застарілими технологіями. Такі вироби довго не прослужать, так чи варто економити на якості?

Умивальники та унітази - вироби, якими людина користується досить часто, а з їх вибором допоможе магазин труба. Тому важливо, щоб вони були досить зручними. Для унітазу важлива нормальна висота виробу, комфортне сидіння і злив, достатня ємність бачка, надійна арматура. Умивальник повинен бути досить глибоким і широким, щоб вода не розбризкується за краї. Крім того, виріб повинен розташовуватися на достатній висоті. Що стосується матеріалів, то найбільш часто сантехнічні вироби виконуються з фаянсу або фарфору. Перший набагато дешевше, зате другий більш гігієнічний і міцний за рахунок своєї низкопористой структури. Вибираючи унітази та умивальники, важливо дуже уважно оглянути вироби на предмет тріщин і відколів, щоб в процесі транспортування не розбився раковину або унітаз остаточно.

Ванна кімната обов'язково обладнується таким предметом, як змішувач. Заздалегідь варто визначитися, який саме тип вироби підійде для конкретного приміщення. Окремі види встановлюються на умивальники та мають низький короткий вилив. Довші поворотні Виливи використовуються почергово над ванною або раковиною. Тільки над ванною розташовуються змішувачі з душовими насадками і штангами для них. Якщо вибирається виріб з двома кранами на холодну і гарячу воду, краще віддати перевагу керамічні головки, а не гумові прокладки. Важільні моделі більш сучасні, але не потрібно вибирати дуже дешеві варіанти - кран швидко зламається, а полагодити його не можна. Слід пам'ятати, що якісні змішувачі коштують дорожче за рахунок застосування більш дорогої фурнітури. Чим менше в конструкції пластикових елементів, тим надійнішим можна вважати кран.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99