Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати компанію, яка надає послуги нотаріуса

Автор: Vladislav
10.03.2018 13:32

Приватна особа або підприємець, якого цікавлять послуги нотаріуса, може зіткнутися з проблемами при виборі спеціалізованої компанії. На території міста функціонує безліч контор, працюючих в даній сфері, але не завжди вони надають клієнтам якісні послуги. Убезпечити себе від неприємностей у майбутньому, заощадити час і раціонально розпорядитися грошима ви зможете, правильно вибравши нотаріуса. З цією метою вивчіть всі пропозиції, актуальні для жителів вашого міста, і тільки потім приймайте рішення.

Які роботи виконуються фахівцями

Необхідність отримати кваліфіковану допомогу від спеціалістів https://notariusy.kiev.ua/, рано чи пізно, може виникнути у будь-якого громадянина. Найбільш затребуваними послугами нотаріуса є:

  • - оформлення следок з нерухомістю;
  • - посвідчення паперів і фактів;
  • - допомога при вступі в спадщину;
  • - передача заяв стороннім особам;
  • - видача виписок з офіційних реєстрів;
  • - оформлення довіреностей та інших документів.

При цьому важливо враховувати, що деякі професіонали спеціалізуються на роботі з юридичними, а інші - з фізичними особами. Одні вважають за краще працювати з нерухомістю, інші - краще розбираються в питаннях спадкування і т.д. Приймаючи рішення про те, до послуг якого нотаріуса звернутися, житель міста повинен розібратися в цьому питанні.

Основні параметри вибору

Нотаріальна допомогу, як правило, необхідна людям в складних і відповідальних життєвих ситуаціях. Тому при виборі нотаріуса не можна випускати з уваги ні найменших деталей. Основними параметрами, які вам потрібно врахувати, є:

  • Репутація і досвід компанії, а також її фахівців.
  • Наявність ліцензій та сертифікатів, необхідних для ведення подібної діяльності.
  • Розташування, конфігурація, зручність офісу.
  • Кваліфікація і компетентність фахівця, який буде з вами працювати.
  • Цінова політика. Це не найважливіший параметр, оскільки мінімальна вартість послуг нотаріусів у всіх містах регламентується законодавством.

Крім того, слід пам'ятати, що в даній сфері сьогодні працюють, як приватні, так і державні фахівці. Вони виконують одні і ті ж функції, несуть рівну відповідальність, і оформлені ними документи мають однакову юридичну силу. Однак при цьому послуги приватних нотаріусів, як правило, надаються на більш зручних умовах. Вони менш завантажені, працюють оперативно, завжди ставлять в пріоритет інтереси клієнтів. Правда, розцінки в приватних компаніях вище. Але різниця не дуже велика, що зумовлено активною конкуренцією в даному сегменті ринку.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99