Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати датчик руху?

Автор: Vladislav
06.03.2018 18:50

Інфрачервоні GSM-датчики з камерою і сиреною можуть використовуватися для охорони будь-яких об'єктів.

Призначення контролерів може бути різним, все залежить від функціональності і конструктивних особливостей:

  • Датчики для дому від https://security-shop.com.ua/catalog/ohrannaya-signalizaciya/datchiki-dvijeniya/. Використовуються для визначення сторонніх осіб на об'єкті, що охороняється або території. Пристрої відправляють сигнали про наявність руху на керуючий пульт охоронного комплексу.
  • Контролери можуть застосовуватися для підключення світлозвукових виконавчих пристроїв.
  • Датчики для автосигналізації. Встановлювати і підключати пристрої можна до пристроєм проти машинним установкам. Наявність таких девайсів дозволяє визначити рух в салоні машини і попередити про це автовласника шляхом відправки йому повідомлення на пейджер.
  • Для роботи відеокамер і систем контролю приміщень, що охороняються.
  • Для передачі тривожних сигналів на мобільні девайси користувачів. Така опція доступна тільки споживачам, датчики яких обладнані GSM-модулем і мають можливість підключення SIM-карти.
  • Контролери можуть використовуватися для активації систем освітлення при появі людей у ​​приміщеннях. Такі девайси дозволяють заощадити споживання електрики.

Функції

Головна функція пристрою полягає у визначенні руху на території, що охороняється або об'єкті, наприклад, всередині салону машини. В результаті фіксації контролер відправляє сигнал на керуючий пульт або пейджер, попереджаючи користувача. Якщо датчик обладнаний відеокамерою, то крім визначення руху, пристрій також буде знімати все, що відбувається навколо.

Принцип роботи

Залежно від виду датчика принцип роботи дещо відрізняється.

Ультразвукові датчики

Робота ультразвукових контролерів руху заснована на принципі відображення звукових імпульсів. Такі девайси сьогодні практично не використовуються. Після активації контролер постійно генерує акустичні хвилі в частотному діапазоні від 20 до 60 кГц.

Електромагнітні датчики

Принцип роботи електромагнітних пристроїв в цілому ідентичний, тільки контролер генерує електромагнітне поле. Процес виявлення руху здійснюється за рахунок реєстрації імпульсів відображення. Електромагнітні контролери функціонують при частоті близько 5,8 ГГц.

Інфрачервоні датчики

Цей тип девайсів вважається найбільш вдосконаленим. Принцип роботи заснований на тепловому випромінюванні і визначенні оптичного відображення. Датчик, як і будь-який інфрачервоний радіатор, випромінює теплові хвилі. Однак в якості зворотного імпульсу за допомогою лінз відбувається фіксація світлового випромінювання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99