Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги страхування КАСКО

Автор: Vladislav
11.02.2018 01:23

Купівля нового автомобіля завжди супроводжується його подальшим страхуванням. І ось тут постає головне питання: який пакет страховки вибрати для себе? В даний час одним з перевірених полісів автострахування є Каско. Подібна програма існує в нас вже більше десяти років і зарекомендувала себе серед автовласників тільки з позитивного боку.

Висновок страховки не є обов'язковою програмою для власника автомобіля. Оформлення поліса справа добровільна, одним словом, додатковий захист машини від угону і зловмисників.

Вартість страховки складає від 5 до 10% від ціни транспортного засобу. Ви можете провести онлайн розрахунок вартості поліса для вашого автомобіля і вирішити для себе чи вигідна ця страховка чи ні. Або ж вас може зацікавити зеленая карта, детальніше про яку можна почитати на сайті cimarket.com.ua вже зараз.

Особливості поліса:

  • Страхується безпосередньо транспортний засіб (страхування життя пасажирів окрема стаття законодавства).
  • Можливість вибору тієї чи іншої послуги за бажанням.
  • Відновлення машини після аварії здійснюється за рахунок страхової компанії.
  • Покриття страховки виплатою готівки потерпілому (сума виплат залежить від тяжкості ушкодження транспортного засобу).
  • У разі самостійного ремонту автомобіля компенсується повна (часткова) вартість робіт.

Якщо машина не підлягає відновленню, то поліс передбачає виплату заподіяної шкоди за максимальною ставкою. Оцінка технічного стану здійснюється незалежною експертною групою.

Треба відзначити, що в програмі страхування Каско передбачено досить велика кількість різних ситуацій, які передбачити заздалегідь було б дуже до речі.

При покупці автомобіля в кредит поліс Каско є обов'язковою умовою, тому при видачі позики в банку може бути включено в загальну суму кредитного договору.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99