Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати касовий апарат?

Автор: Vladislav
11.02.2018 22:38

Касовий апарат - важлива складова будь-якого легально працюючого магазину. Його функція полягає не тільки в тому, щоб фіксувати факт продажу товару. Завдяки йому вдається відстежити найбільш ходові позиції, дізнатися, що саме і на яку суму продав кожен конкретний продавець в магазині. Дана інформація допомагає розвивати бізнес. Яка каса для магазину підійде найкраще? Це залежить від застосовуваної системи оподаткування та кількості відвідувачів.

 

Види касових апаратів:

1. Автономна каса

Зовні вона нагадує маленький комп'ютер, який працює самостійно. Така каса має монітор, клавіатуру, вона друкує чеки. Її переваги: ​​невеликі розміри, невисока ціна, простота в експлуатації. Автономна каса підійде для будь-якої системи оподаткування. До речі, цена на кассовые аппараты зараз є досить доступною.

2. Фіскальний реєстратор

Він може працювати тільки разом з комп'ютерною програмою. Його сильна сторона полягає у видачі детального чека. Виглядає фіскальний реєстратор як невеликий принтер в офісі. Він підійде магазинах, які працюють за загальною і спрощеною системах оподаткування. Фіскальні реєстратори працюють з різною силою. Наприклад, для невеликого магазину поруч з будинком підійде слабка і недорога модель без автоотреза. Завдяки цьому можна заощадити на витратних матеріалах і ТО техніки. Для великого магазину (супермаркету) підійде реєстратор з автоотрезом і зі швидкістю друку понад 220 мм / с.

3. Принтер документів

Являє собою аналог фіскального реєстратора, але в ньому немає блоку Еклз. Даний апарат підійде для магазину, який працює по ЕНВД. Принтер чеків може друкувати інформацію на будь-який термобумаге, наприклад, чекової стрічці. Його часто можна побачити в сфері громадського харчування.

4. Онлайн-каси

Порівняно нові апарати, які передають інформацію в ФНС через інтернет. Всі дані шифруються фіскальним накопичувачем. Після чого вони передаються оператору і в ФНС. З першого червня 2017 року всі індивідуальні підприємці і організації на ОСН або ССО повинні використовувати онлайн-каси.

Де купити касовий апарат?

Для цього не потрібно далеко ходити. Можете оформити замовлення в інтернет-магазині, який спеціалізується на продажу таких апаратів. Але саме важливо - визначитеся, яка саме каса потрібна вашому магазину. Рекомендуємо проконсультуватися з фахівцем, щоб зробити правильний вибір.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99