Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Шевченко Кирило Євгенович

Автор: Vladislav
05.02.2018 01:34

Біографія Кирила Шевченко - це історія про людину, яка будувала свою кар'єру з нуля в сфері, яка на той момент ще не була настільки приваблива, популярна, перспективна, як сьогодні.

Банківська справа на початку 1990-х років - це терраінкогніта, що не встановилися правила гри, абсолютно нові для галузі завдання і виклики. Кирило Євгенович, вирішивши присвятити своє життя економіці, виявив дивовижну далекоглядність, а згодом продемонстрував також завзятість, уміння вчитися теорії і практиці, планувати, прогнозувати і знаходити вихід з найскладніших ситуацій. Його навички і таланти неодноразово робили банківські установи сильними та успішними, а потопаючі - рятували від неминучого, здавалося б, краху.

Загальна інформація

Кирило Шевченко народився в 1972 році в РРФСР, в місті Тула. Його мати була журналісткою, батько - шахтарем. Так що не дивно, що незабаром його сім'я переїхала в Луганську область, в шахтарське місто Стаханов.

Саме тут Кирилл Шевченко здобув середню освіту, а потім почав працювати на шахті ім. Ілліча.

Через два роки Кирило Євгенович вирішив, що повинен продовжити свою освіту і вибрав шлях економіста - тоді ця професія тільки ставала популярною і затребуваною. Уже на етапі вибору Кирило Шевченко проявив здатність приймати зважені рішення: він вчинив не в перший-ліпший або просто найближчий вуз, а вибрав один з найсильніших інститутів країни, нинішній ХНЕУ, який тоді називався Харківським інженерно-економічним інститутом. Він готував дійсно сильних економістів і давав потужну теоретичну і практичну базу.

Відразу після навчання на факультеті бухгалтерського обліку Кирило Шевченко почав працювати за фахом і в підсумку побудував вражаючу кар'єру в банківській сфері, став професійним учасником фондового ринку і прикладом для наслідування, на який орієнтуються тисячі сучасних молодих фінансистів країни.

Початок і становлення кар'єри в банківській сфері

Закінчивши навчання в 1994 році, Кирило Євгенович почав працювати економістом в Українському кредитному банку (харківська філія). Перспективних, дійсно грамотних фахівців в той час було мало, а банківська справа переживало складний період становлення в нових умовах ринку. Тому працьовитий і професійно підкований економіст Кирило Шевченко вже через рік був помічений керівництвом і призначений на посаду головного спеціаліста.

Незабаром, однак, він перейшов на роботу в інший банк, «Аваль», а потім отримав запрошення від столичного банку «Фінанси і Кредит». Зараз його знає кожен українець, а в той час це був зовсім молодий, нікому не відомий банк, і тут Кирило Євгенович зумів дійсно реалізувати свій потенціал і накопичений раніше досвід. Через 11 років, завдяки його участі, банк входив до десятки найбільших фінансових організацій України. Кирило Шевченко, почавши роботу на позиції начальника відділу, став першим заступником голови правління.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99