Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Свій бізнес: надувні батути

Автор: Vladislav
29.01.2018 02:31

Бізнес, пов'язаний з виробництвом, продажем і здачею в оренду надувних батутів, вважається одним з найбільш прибуткових. Дійсно, навіть в самих крайніх випадках батьки завжди будуть економити, в першу чергу, на себе, але не на своїх дітях. Надувні атракціони надійні, коштують відносно недорого, компактні (вранці їх надувають перед установкою, а ввечері здувають і складають - для перевезення достатньо невеликого автомобіля), їх можна встановити на майданчик практично з будь-яким покриттям.

Здавалося б, що може бути простіше: купив батут, поставив в жвавому місці і заробляй гроші. Однак коли підприємець починає займатися вивченням цього виду заробітку більш детально, він стикається з низкою запитань і проблем. Перше питання: батут якого виробництва краще вибрати? У нашій країні батути почали виробляти перші кооперативи, які з'явилися після перебудови в 90-х роках минулого століття. Однак найбільшу популярність в нас вони придбали лише через десять років - на початку 2000-х років. З тих пір попит на обладнання для атракціонів (включаючи і дитячі надувні батути) з кожним роком лише зростає.

Досить нечисленні вітчизняні компанії, які займаються їх виробництвом, просто не справляються з кількістю замовлень, які вони отримують. Головними їх конкурентами, звичайно, залишаються китайські виробники. Але, незважаючи на зростаючу конкуренцію, цей ринок поки ще дуже далекий від насичення.

Дитячі надувні батути від http://almaua.com/ru/19-batuty виробляють з надійного матеріалу ПВХ високої щільності (незгірш від 650 грам на 1 квадратний метр), який закуповується у європейських виробників. Вага одного батута може скласти від 40 до 700 кілограм. Найбільшою популярністю користуються надувні атракціони. Найпростіший варіант - круглий або квадратний батут. Більш складні (і, отже, дорогі) форми з гірками, у вигляді корабля або човна, чудовиська і т. д. Користуються меншим попитом.

Батути, призначені для малюків, відрізняються тим, що їх стінки робляться з сітки з широкими осередками. Надувні батути виготовляються швейним способом. Шви при цьому заварюються на спеціальному обладнанні. Чим менше зайвих елементів, тим краще - надійніше і дешевше. Кожен батут забезпечується електронасосом для постійної підкачки повітрям. Ціна залежить від кількох основних чинників: розміру, ваги, форми, призначення (модель для приміщення або для використання на вулиці). Упаковуються батути компактно, що дозволяє значно знизити вартість їх транспортування. Якісна продукція проходить сертифікацію і всі перевірки на безпеку. Наявність засвідчують це документів (як мінімум, гігієнічного сертифіката) дозволяє гарантувати довгий термін експлуатації виробу і безпеку для дітей, які гратимуть на батуті від http://almaua.com/ru/.

Однак китайська продукція в середньому ціновому сегменті теж відрізняється досить гарною якістю. І при цьому за ціною вона відчутно дешевше, ніж аналоги, навіть з урахуванням мит. На щорічних виставках обладнання для атракціонів, які проходять в Америці, більше 90% поданих батутів вироблено в Китаї. Якщо ви все ж вирішили віддати перевагу продукції китайського виробництва, при покупці зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлені придбані батути. Велика частина таких батутів проводиться з матеріалу щільністю 450 грам на 1 кв. м. при рекомендованої щільності 650 г / кв. м. Батут, виготовлений з тонкої тканини, «проживе» максимум два сезони. Якщо ви збираєтеся відкривати власний атракціон з надувними батутами, вам знадобиться площа близько 30-50 кв. м.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99